10 syytä valita WordPress-verkkosivut yritykselle

Oletko suunnitellut yrityksellesi verkkosivu-uudistusta ja et tiedä mikä alusta olisi sinulle paras? Tässä artikkelissa kerromme 10 syytä, miksi WordPress-verkkosivut ovat paras valinta.

Jos haluat kasvua, keskity myynnillisyyteen

Yrityksen verkkosivualustaksi löytyy lukuisia eri vaihtoehtoja. Kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta tärkeintä on löytää omaa liiketoimintaa tukeva ratkaisu. Slogan on valinnut pääjärjestelmäkseen WordPressin, eli maailman suosituimman sisällönhallintajärjestelmän.

Toimivat verkkosivut ovat yritykselle yhtä tärkeä asia kuin osaava henkilöstö. Huonoilla verkkosivuilla jätät yksinkertaisesti VALTAVAN myynnillisen ja brändillisen potentiaalin käyttämättä. Tänä päivänä verkkosivujen avulla liiketoimintaa voidaan kasvattaa systemaattisesti ja sen merkitys vain kasvaa jatkuvasti.

On luonnollista, että kaikki eivät ymmärrä verkkosivuista ja niiden tekniikasta tuon taivaallista. Yrityksille yritetään myydä kaikenlaisia alustoja ja ratkaisuja, jotka saattavat vain sekoittavat päätä ja vaikeuttaa päätöksentekoa.

Kaupallisissa verkkosivustoissa tärkeintä on sivuston myynnillisyys, jota nämä peruselementit tukevat:

  1. Sisältö
  2. Käyttökokemus
  3. Yrityksen ilmeeseen istuva ulkoasu.

Tunnista ensin tavoite

Ensimmäinen askel kohti yrityksen liiketoimintaa oikeasti palvelevia verkkosivuja on tiedostaa, mitä sivuilta haluaa eli mikä on sivujen tavoite.

Hyviä tavoitteita tänä päivänä ovat useimmiten myynnin kasvattaminen ja/tai brändin kehittäminen, jotka pilkottuna pienempiin tavoitteisiin voivat olla esimerkiksi:

  • Yhteydenottopyyntöjen määrän kasvattaminen
  • Liidimagneetin lataus
  • Relevanttien liidien hankinta
  • Brändin tunnettuuden lisääminen
  • Rekry-yhteydenottojen kasvattaminen

Jos haluat, että verkkosivusi tuottaa kuumia liidejä myynnille, kannattaa silloin tukeutua ratkaisuun joka palvelee nimenomaan tätä tavoitetta. On täysin turhaa panostaa huippuluokan visuaalisuuteen, jos se ei puhu yhteistä kieltä tavoitteen kanssa.

WordPress-verkkosivut soveltuvat niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Pienemmälle yritykselle tai yrittäjälle voi myös riittää 1-2 sivun kokonaisuus palveluista, jolloin WordPress ei ole ainoa ratkaisu. Teemme myös laadukkaita SquareSpace-verkkosivuja juurikin pienille toimijoille.

Slogan.fi referenssi: Trendikoti
Slogan.fi WordPress-referenssi: Trendikoti

10 syytä valita WordPress verkkosivualustaksi

1. WordPress tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta

WordPressiin ei sisälly minkäänlaisia lisenssimaksuja tai kuukausimaksuja. Peruskäyttö on siis ilmaista. WordPressin hinta koostuu pääosin maksullisista lisäosista ja palvelintilakuluista.

Näiden lisäksi kaikille sivuille pakolliset domain-, hosting- ja muut ylläpitokulut tuovat kustannuksia.

Lähtökohtaisesti ilmaisversiolla menestyksekkään liiketoiminnan työstäminen on vaikeampaa, joten oikeiden lisäosien käyttö on suositeltavaa.

2. WordPress on helppokäyttöinen ja turvallinen

WordPressin hallinta on helppoa. Etenkin pienet sisältömuutokset ovat yksinkertaisia ja nopeita toimenpiteitä, joissa ei tarvitse koskea sivuston koodiin. WordPressiä on myös helppo päivittää.

WordPressille on usein tarjolla päivityksiä, jotka takaavat sivustolle paremman turvallisuuden.

3. Laaja lisäosien kirjo

Äärimmäisen laaja lisäosien kirjo on sekä hyvä että huono juttu. Huono siksi, että löytyy myös lisäosia, jotka eivät ole turvallisia. Suosituimmat lisäosat sen sijaan ovat ensisijaisen tärkeä asia verkkosivujen toiminnassa.

Lisäosilla voidaan merkittävästi parantaa tehokkuutta ja niin sanotusti helpottaa elämää. Vannoutuneet WordPress-kehittäjät tietävät mitkä lisäosat ovat hyödyllisiä ja mitkä ei.

Sony Music WordPress-verkkosivut
Sony Music WordPress-verkkosivut Lähde: Sonymusic.com

4. Hakukoneoptimoitavuus

Hakukoneoptimointi (SEO) on hyvin yksinkertaista WordPressillä. On hyvä ymmärtää hakukoneoptimoinnin perusjutut, mutta WordPressiin löytyy lukuisia SEO-lisäosia, jotka auttavat sivuston hakukoneoptimoinnin kanssa. SEO-toimintojen lisääminen on WordPressin avulla hyvin yksinkertaista ja joskus sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Silti hakukoneoptimointi on turhaa, mikäli itse sivun sisältö ei ole relevanttia hakukoneiden näkökulmasta.

WordPress taivuttaa sivustosi helposti myös mobiiliversioksi, joka on ehdottoman tärkeää hakukoneiden silmissä. Mobiiliystävällisyys parantaa huimasti myös käyttökokemusta.

5. Integraatiomahdollisuudet

Haluatko integroida esimerkiksi tilaus- tai toiminnanohjausjärjestelmän verkkosivujesi yhteyteen? WordPressillä se onnistuu mainiosti. Laadukkaasti toteutetut integraatiot parantavat huomattavasti työn ja käyttökokemuksen tehokkuutta.

Kolmannen osapuolen integraatiot vaativat luonnollisesti hyvää ammattitaitoa. WordPress sulautuu yhteen todella monen järjestelmän kanssa.

6. Sisällönhallinta on huippuluokkaa

Sisällöntuotanto WordPressillä on yhtä helppoa kuin vaikkapa Microsoft Wordilla. Sisällönhallinta on WordPressin suurimpia vahvuuksia.

Relevantti sisältö on tärkein asia verkkosivustolla. Jos asiakas ei löydä ratkaisua ongelmaansa, hän lähtee muualle. Laadukkaalla sisällöllä on todella iso merkitys myynnin ja luotettavuuden kannalta.

Kuvat, tekstit ja videot on helppo pitää ajantasalla. Alunperin blogijulkaisualustaksi luotu WordPress tarjoaa helpot työkalut luoda asiakkaille relevanttia sisältöä, joka saa heidät kiinnostumaan tuotteesta tai palvelusta.

7. Laaja kehittäjien joukko

WordPress kattaa yli 30% maailman verkkosivuista. Sen myötä alustan ympärille on kehkeytynyt todella laaja ja globaali kehittäjien verkosto, jotka tuntevat WordPressin kuin omat taskunsa.

Et voi myöskään jäädä “toimittajaloukkuun”, koska WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin. Eli vaikka sivustosi rakentaa toimisto X, voi Toimisto Y jatkokehittää sitä.

8. Toimiva ratkaisu mille tahansa verkkokaupalle

WordPress ja maailman suosituin verkkokauppajärjestelmä WooCommerce tarjoavat todella hyvän yhdistelmän verkkokauppiaalle.

WooCommercen helppokäyttöisyys yhdistettynä WordPressin sisällöntuotantotyökaluilla antavat erinomaiset mahdollisuudet menestyksekkään verkkokaupan ylläpitämiseen.

Lue tästä lisää WooCommerce-verkkokaupoista.

9. WordPress on räätälöitävissä kaikkeen

WordPress sopii alustaksi ihan pienelle yritykselle, joka on vasta aloittamassa toimintaa. Vastaavasti se sopii yhtä hyvin myös isoille pörssiyhtiölle, eli alusta taipuu lähes mihin tahansa tarpeeseen.

WordPress-verkkosivuston voi rakentaa valmiin teeman pohjalle, mutta se on myös täysin räätälöitävissä.

10. Lukuisat eri teemavaihtoehdot

Tuhannet valmiit teemat tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja sivuston ulkoasun suunnitteluun.

WordPressillä on mahdollista luoda huikeita visuaalisia kokonaisuuksia, jotka edesauttavat kehittämään yrityksen brändiä entistäkin paremmaksi.

 

WordPress-verkkosivut Sloganilta? No tottakai. Teemme käyttökokemukseltaan ja ulkoasultaan edistyksellisiä WordPress-verkkosivustoja, jotka tuottavat tuloksia. Meiltä löytyy ammattitaitoa myös haastavampiin projekteihin.

Haluatko suoraan asiaan? Varaa tästä ilmainen 30min strategiatuokio, niin katsotaan miten verkkosivuistasi otetaan kaikki tehot irti.

Vai haluatko vielä vertailla? Tsekkaa tästä millasta jälkeä ollaan tehty meidän asiakkaille

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Kiinnostuitko osaamisestamme?

Täytä lomake ja olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää lukemista

Parempaa arkea digimarkkinointiin?