LISÄÄ MYYNTIÄ DIGIMARKKINOINNIN AVULLA​

Tehtävämme on tuottaa pk-yrityksille parempia myynnillisiä tuloksia Facebook-mainonnan, Google Ads hakusanamainonnan, TikTok-mainonnan sekä Linkedin-mainonnan avulla.

Ja aina kiinteällä kuukausihinnalla, ilman pitkää irtisanomisaikaa.

google-partner-RGB-search
MBP Badge - Light backgrounds@2x
1200px-TikTok_logo

Fressiä asiaa digimarkkinoinnista

Hyvä verkkokauppias tai markkinointipäättäjä!

Ootko kiertänyt kaikenlaiset webinaarit, lukenut asiantuntijoiden tekemiä kirjoja, tutkinut hienoja käppyröitä ja malleja, palkannut markkinoinnin tekijöitä eli niin sanotusti tehnyt kaiken, mutta homma ei vaan suju?

Ja kaiken sen jälkeen digimainonnan “yhteistyö” on tätä: raportti kerran kuussa, digimarkkinoija vaihtuu vähän väliä, et tiedä yhtään mitä siellä tehdään, palaveri pidetään silloin kuin kaikki on jo päin persettä ja siihen päälle soppari josta ei pääse vielä vuoteen eroon. Houkuttaako?

Siinä palaverissa. Siinä se diginörtti käy sulle kattavasti läpi 40-sivuista raporttia, klikkihintoja, näyttökertoja ja muuta tuubaa? Tässä vaiheessa tiedät ettei sun digimainonnan toimistoa kiinnosta sulle asti tulevat rahat tippaakaan. Tai sitten he eivät vaan aivan ymmärrä. Ehkä hän ei ymmärrä liiketoiminnasta tarpeeksi? Tai digimarkkinoinnista. Harmi.

Tää on se lähtökohta, jota me ratkotaan. Ei bullshittiä, ei mitään liian vaikeaa, ei ylipitkiä soppareita. Me hoidetaan digimainonta ja te tuutte palaveriin joka ikinen viikko. Jos ei naama miellytä, niin vaihdetaan. Jos ei yhteistyö lämmitä, niin meistä pääsee eroon.

Jos sulla on pyöritettävänä Shopifylla tai WooCommercella tehty verkkokauppa ja sun bisnes on jo jollain tasolla todistettu – on se ihme ja kumma jos ei me saada sitä digimainonnalla kasvuun – on ainakin melko monta jo laitettu kuosiin.

Ja vielä – meitä ihan oikeasti kiinnostaa sun rahat. Siis, että ne käytetään oikein ja sitä syntyy meidän yhteistyöllä lisää.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Jos haluat tuloksia ja suoruutta - kannattaa valita meidät.

Tuloksia

Me tehdään asiakkaillemme tuloksia. Siitä meille maksetaan ja se meitä kiinnostaa. Eli ei hömppää, vaan tuloksia.

Osaaminen

Sloganilla on nippu alan kokeneita konkareita  digimarkkinoinnissa. Kaikki työntekijämme saavat jatkuvaa digimarkkinoinnin koulutusta.

Kommunikointi

Me kommunikoidaan, opetetaan ja neuvotaan. Lyhyesti, selkeästi ja aivan takuulla suoraan.

Selkeys

Meidän asiakkaana tiedät mistä maksat, mitä maksat ja mitä sillä saat. Helpottaa kummasti yhteistyötä.

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce- ja Shopify -verkkokauppoihin. 

Verkkokaupan digimarkkinointi →

Teemme jo useille keskikokoisille verkkokaupoille kannattavaa digimarkkinointia. Me tuomme laadukkaan liikenteen sivuille, te annatte syyn ostaa.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

TikTok-mainonta →

TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus ja samalla yksi nousevimmista alustoista. Laita brändi näkyviin.

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.

Joskus kysyttyä

Muutama asia jo ihan selkeyden vuoksi. Joskus kysyttyä – tässä vastaukset. 

Yrityksille, joilla pääsääntöisesti on jo vakiintunutta liiketoimintaa. Niille, joilla on kasvuhalua sekä kykyä digitaalisen markkinoinnin avulla.

Riippuu missä kanavissa asiakas haluaa mainostaa. Käytämme kanavakohtaista hinnoittelua. Tyypillisesti asiakas mainostaa kahdessa kanavassa, ja tällöin palvelumaksumme on 1200€/kk. 

Ei, koska haluamme pitää touhun läpinäkyvänä. Käytämme AINA asiakkaan omia mainostilejä digimarkkinoinnin tekemiseen.

Et. Emme tee pitkiä määräaikaisia sopimuksia, koska uskomme, että pitkät sopimusvankilat palvelevat ainoastaan digitoimistoa – ei asiakasta. Meistä pääset eroon 1-3kk irtisanomisajalla.

Tuloksia voi luvata vain ammattitaidottomat toimistot, me emme voi niitä luvata. Lupaamme jatkuvan kehityksen prosessin, jossa kehitetään muutakin kuin painetaan mainoseuroja Facebookiin tai Googleen. Digimarkkinoinnin tulokset ovat osien summa – huonoa tuotetta tai huonomaineista yritystä on vaikea markkinoida. 

Ympäri Suomen. Olemme tehneet etätöitä jo vuodesta 2017, ja hoidamme kaikki viikkopalaverit videoyhteyksillä. Se on tätä päivää – ei tuhlata aikaa eikä luontoa turhaan 🙂

Parempaa arkea digimarkkinointiin?