Honkajoki

Kasvua kierrättämällä

Vuonna 1967 perustettu Honkajoki Oy käsittelee lihateollisuudessa syntyneitä eläinperäisiä sivutuotteita ja jalostaa niistä raaka-aineita teollisuuteen. Yli 70 % markkinaosuudella Honkajoki Oy on alansa johtava yritys Suomessa ja valloittanut alaa kansainvälisiltä markkinoilta. Toiminta perustuu vahvasti kiertotaloudelle ja resurssien kierrättämiselle.

Nämä tehtiin

– WordPress-sivusto
– Kieliversiointi suomi, englanti, venäjä
– Verkkosivuston sisällöt

www.honkajokioy.fi

Asiakkaan tarve

Sloganin tekemä brändityö yrityksen tytäryhtiölle teki vaikutuksen Honkajoen Reettaan, joka etsi uutta, ketterää mainostoimistoa tekemään Honkajoki Oy:n markkinointimateriaaleja. Raikas, tuore ilme oli juuri saatu valmiiksi edellisen toimiston kanssa, ja se piti nyt saada sisällytettyä muihinkin markkinointimateriaaleihin.

Kansainvälisesti vakuuttava verkkosivusto

Honkajoen uuden verkkosivuston suunnittelussa kiinnitettiin huomiota erityisesti sivuston ilmavuuteen, valoisuuteen ja raikkauteen, jotka kuvastavat yrityksen suomalaisuutta sekä tuotteiden puhtautta ja laatua. Myynnillisyyttä ja liidigeneroitua parannettiin, ja sivuston viestejä fiksattiin kuvaamaan paremmin yrityksen liiketoimintaa ja toimintaperiaatteita. Vastuullisuus-osio sai lihaa luiden päälle Sloganin toteuttaman vastuullisuusraportin myötä. Verkkosivusto tehtiin neljällä kielellä yrityksen liiketoiminta-alueiden mukaisesti.