Rahoituskumppani

Rahoituskumppani rahoittaa yksityisten henkilöiden välisiä ajoneuvokauppoja. Yrityksen kautta järjestyvät niin rahoitus kuin vakuutukset kaupantekoa varten. Sloganin ja Rahoituskumppanin yhteiseen projektiin kuului brändi-ilmeen suunnittelu ja verkkosivujen luonti, jotka molemmat toteutettiin tiiviissä yhteistyössä. Toiveena uusille verkkosivuille oli muun muassa yhtenäinen ulkoasu, jossa olisi Rahoituskumppanin kuulumaan konserniin sopivaa henkeä. Myös toiminnan laajuutta toivottiin saatavan selkeämmin näkyville uusilla sivuilla.

Sukunäköinen brändi-ilme

Rahoituskumppani on Autolle.com konsernin alla toimiva yritys ja toiveena oli, että sekä brändi-ilme, että verkkosivut sopisivat konsernin kokonaisvaltaiseen brändiolemukseen. Niin Rahoituskumppanin logo, sivujen rakenne kuin muut visuaaliset elementit suunniteltiin konsernin ilmeeseen sopivaksi, jotta punainen lanka näkyisi yrityksien välillä myös visuaalisesti.

Toiminnan laajuus esille

Sivuilla haluttiin myös vahvemmin tuoda näkyville toiminnan laajuus ja sen eri osa-alueet. Asiakkaalle haluttiin tehdä selväksi, ettei Rahoituskumppani tarjoa rahoituspalveluita vain autokauppojen yhteydessä, vaan toiminta rahoittaa myös karavaaneja, moottoripyöriä, veneitä ja työkoneita koskevia ajoneuvodiilejä. Uusilla sivuilla panostettiin siihen, että myös nämä vaihtoehdot olisivat selkeästi esillä ja että asiakkaan olisi helppo tutustua niihin. Kaikki vaihtoehdot ovat terävästi esillä jo etusivulla nimikkein, sekä kuvakkein, jotta ne osuisivat paremmin sivulla kävijöiden silmään.

Fiksu ja selkeä luottopäätös-sivu

Toinen tärkeä panostuskohde Rahoituskumppanin verkkosivuprojektissa oli selkeän luottopäätös-sivun luominen saitille. Luottopäätöksen hakemisesta haluttiin tehdä mahdollisimman helppoa ja selkeää asiakkaalle. Sivu lomakkeineen suunniteltiin niin, että haku etenee loogisessa järjestyksessä ja tarvittavat päätökseen liittyvät tiedot, sekä esimerkkilaskelma ovat esillä hakuprosessin aikana täytettävien kenttien yläpuolella.

Pähkinänkuoressa: mitä Slogan teki projektissa?

  • Visuaalisen ilmeen suunnittelu
  • Verkkosivuston konseptointi ja web design
  • Käyttöliittymän suunnittelu
  • Desktop- ja mobiili-prototyypit

Tutustu: https://rahoituskumppani.fi/