Saagatalot

Saagatalot Oy on Oulusta lähtöisin oleva rakennusliike, joka rakentaa uniikkeja taloja asiakkaiden toiveiden mukaan. Yritys on laajentanut toimintaansa nopean kasvun johdosta ja toimii nykyään myös pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Saagatalot Oy:n projekti Sloganin kanssa sisälsi verkkosivujen luomisen ohella kokonaisen brändi-ilmeen kehittämisen, sillä yritys oli vastikään irrottautunut rakennusalan konsernista Siklasta. Ilme ja nettisivut suunniteltiin Saagatalot Oy:lle visusti asiakkaan kanssa yhteistyössä, jotta niistä saataisiin mahdollisimman heidän näköisensä.

Brändin luominen yrityksen arvoista ja asemoinnista lähtien

Saagatalot Oy irtautui Sikla-konsernista keväällä 2020 samalla vaihtaen nimensä entisestä Siklatalot Oy:stä nykyiseen muotoonsa. Irtautumisen yhteydessä yritys oli brändin määrittelyn ja visuaalisen identiteetin rakennuksen tarpeessa ja onneksemme Slogan valikoitui lopulta vastuuseen projektista.

Slogan suunnitteli ja toteutti meille kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen. Kaikki laitettiin uusiksi yhtiön arvoista ja asemoinnista lähtien aina kotisivuihin ja visuaalisen ilmeen pienimpiin yksityiskohtiin saakka, Saagatalot Oy:n markkinointipäälikkö Elisa Niemelä kertoo.

Saagatalot Oy:n uusi brändi-ilme koostuu hillityistä väreistä, tyylikkäistä fonttiyhdistelmistä ja pelkistetystä logosta, jotka yhdessä luovat tasokkaan ja raikkaan kokonaisuuden. Tuloksiin hyvin tyytyväisiä ovat olleet sekä tiimimme Sloganilla, että asiakas.

Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä. Näiltä todella osaavilta tyypeiltä saa aina vähän enemmän kuin mitä itse osaa pyytää, jatkaa Niemelä.

Fiksut järjestelmäintegraatiot helpottavat sivun toimintaa

Sivujen toimintaa ja päivittämistä helpottamaan Saagatalot Oy:n verkkosivuille tehtiin kaksi tärkeää järjestelmäintegraatiota. Ensimmäiseksi sivuston Myytävät-osioon integroitiin Kivi-järjestelmä, jota kautta sivustolle ilmestyy myytävänä olevien talojen kohdetiedot. Myytävät-sivua ei tarvitse päivitellä itse, sillä järjestelmää päivittämällä tiedot siirtyvät sivuille automaattisesti. Toisena tärkeänä integraationa toimii Pipedrive CRM-järjestelmä, joka avittaa myyntiprosessissa ja siirtää sivuston kautta tehdyt yhteydenotot suoraan yrityksen omaan järjestelmään. Molemmat järjestelmät tehokkaasti edesauttavat sivuston ja yrityksen toimintaa ja nopeuttavat prosesseja.

Kohde-esimerkkejä ja SEO-sisältöjä

Saagatalot Oy:n verkkosivuille haluttiin myös enemmän hakukoneystävällisiä sisältöjä ja esimerkkejä menneistä projekteista asiakkaitten nähtäville. Kohde-esimerkkejä pääsee selailemaan sivuston Inspiroidu Galleriasta, jonne on koottu kattavasti kuvia Saagatalot-kohteista. Kuvien kautta asiakas voi päästä hieman enemmän perille siitä, miltä tuleva talo voi näyttää ja fiilistellä eri ideoita. Galleria-sisältöjen lisäksi Slogan auttoi muokkaamaan sivuston SEO-ystävällisemmäksi, jotta sivuston ja sen sisältöjen orgaaninen näkyvyys hakukoneissa parantuisi.

Pähkinänkuoressa: mitä Slogan teki projektissa?

  • Visuaalisen ilmeen suunnittelu
  • Verkkosivuston konseptointi ja web design
  • Käyttöliittymän suunnittelu
  • Desktop- ja mobiili-prototyypit
  • Tekninen toteutus WordPress
  • Tarvittavat analytiikat ja digimarkkinoinnin asetukset
  • Testaus, viimeistelytyöt ja julkaisu
  • Sisällöntuotannon koordinointi
  • Kivi-järjestelmä integraatio
  • Pipedrive CRM-järjestelmä integraatio

Tutustu: https://saagatalot.fi/