Siparila

Eläviä pintoja aidosta puusta

Siparila on vuonna 2003 perustettu keskisuomalainen perheyritys, joka valmistaa suomalaisesta puusta paneeleita sisustukseen, ulkoverhoukseen ja kosteisiin tiloihin. Siparila haluaa olla alansa edelläkävijä ja uudistaa Suomen ulkoverhous- ja sisustuspaneelien markkinoita kohti modernia, tehokasta ja vastuullista puurakentamista.

Nämä toteutettiin

– WordPress-sivusto
– WooCommece-tuotehallinta
– Lokalisoidut sivustot Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille
– Tarjouspyyntötoiminnallisuus
– Vue.js -pohjainen tuotehaku

www.siparila.fi , www.siparila.com

Asiakkaan tarve

Siparilan hurja kasvu tiputti yrityksen verkkosivut, ilmeen ja digitaalisen markkinoinnin kyydistä. Punainen lanka oli kadonnut eri mainostoimistojen keskittyessä yhteen asiaan kerrallaan, eikä verkkosivun käyttöliittymä palvellut enää asiakkaita saati sitten myyntiä. Tarvittiin uudistusta, joka auttaa myyntiä, parantaa käytettävyyttä ja huokuu intohimoa.

Ostosuppilo tehostui ja käytettävyys helpottui

Verkkosivut päivitettiin Woocommerce-pohjaiseksi tarjouskaupaksi, mistä on välitöntä etua käyttäjälle ja tulevaisuuden apuja yritykselle. Käyttäjä voi tutustua tuotteisiin helposti sekä koota useita eri tuotteita ja niiden variaatioita samaan tarjouspyyntöön, mikä tekee asiakkaan työstä suoraviivaisempaa ja nopeampaa. Verkkokauppa-alustan avulla digimarkkinointia voidaan kohdentaa tehokkaammin sen perusteella, mitä käyttäjä on sivulla tehnyt, ja myöhemmin sivusto voidaan myöhemmin kääntää verkkokaupaksi.

“Siparilan takana on ainutlaatuinen tarina, mahtavat tuotteet ja ihan mieletön intohimo. Me haluttiin rakentaa kokonaisuus, joka viestii niitä jokaisella elementillään. Visiona oli paitsi tehdä kaikesta yhtenäistä, myös luoda Siparilalle polku kohti digitaalista liiketoimintaa, jossa yrityksen tuotteisiin on helppo tutustua ja ihastua sekä ottaa askel kohti niiden käyttämistä rakentamisessa.”