Stremia

Stremia on Helsingistä ja Tampereelta käsin toimiva yhteistyökumppani virtuaalitapahtumien järjestäjille. Yritys tarjoaa turvallisesti ja ammattitaitoisesti tarvittavan henkilöstön ja teknologian kokonaan verkossa tapahtuviin, sekä hybridi tapahtumiin. Stremian toiveena oli luoda toiminnalle uudet verkkosivut, jotka toisivat yrityksen laadukasta osaamista paremmin esille ja olisivat ilmeeltään freesit, sekä business-henkiset. Uudelle sivustolle haettiin myös enemmän sisältömarkkinoinnillista ja myynnillistä aspektia, joita lähdettiin lisäämään esimerkiksi uusien hakukoneystävällisten sisältöjen kautta.

Uskottavuutta ja tasokkuutta

Stremian uusille sivuille haettiin enemmän uskottavuutta ja business-meininkiä. Tätä toivetta lähdettiin toteuttamaan luomalla Stremialle tasokkaat sivut, jotka toisivat yrityksen korkealuokkaista osaamista ja toiminnan kokoluokkaa paremmin esille. Laadukkaille virtuaalitoteutuksille haluttiin enemmän näkyvyyttä mm. parempien video-referenssisivujen, sekä kiinnostavien palveluesittelyiden muodossa.

Dynaamisempaa ja yhtenäisempää visuaalista ilmettä

Virtuaalitapahtumien järjestäjien yhteistyökumppanina Stremia halusi verkkosivuilleen myös enemmän dynaamisuutta hyödyntämällä sivuston visuaalisessa ilmeessä laajemmin videokuvaa. Liikkuvaa kuvaa nähdään etusivun yläosassa eli niin kutsutulla hero-alueella, johon on integroitu loopilla pyörivä kymmenen sekunnin klippi Stremian webinaari esittelyvideosta. Esittelyvideon pääsee heron kautta myös yhden klikkauksen takaa katsomaan kokonaisuudessaan. Muutoin sivuston visuaaliselta ilmeeltä toivottiin yhtenäisyyttä ja harmoniaa, joita luotiin mm. minimalistisen väripaletin ja selkeän navigaation avulla.

Enemmän myynnillistä ja sisältömarkkinoinnillista aspektia

Lisäksi sivustolle haluttiin enemmän hakukoneystävällistä sisältöä ja parempaa orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. Sisältömarkkinoinnillisen aspektin kasvattamiseksi uusille sivuille lisättiin kuukausittain päivitettävä blogi, sekä uutiskirje, jota kiinnostuneet voivat tilata. Blogia kirjoittamalla saadaan tuotettua kohderyhmää kiinnostavaa sisältöä, jolla saadaan lisättyä myyntiä suoraan, sekä välillisesti saamalla sivustoille lisää liikennettä ja lisäämällä uudelleenmarkkinointi mahdollisuuksia. Yritysblogin pitäminen on myös tehokas työkalu kohderyhmän sitouttamisessa. Myynnillistä puolta ajantasaistettiin myöskin mm. päivittämällä tarjouspyyntölomake ja integroimalla käytössä olevat markkinointityökalut (kuten Google-, Facebook- ja LinkedIn-mainonta) osaksi sivuja.

Pähkinänkuoressa: mitä Slogan teki projektissa?

  • Verkkosivuston konseptointi ja web design
  • Käyttöliittymän suunnittelu
  • Desktop- ja mobiili-prototyypit
  • Tekninen toteutus WordPress
  • Tarvittavat analytiikat ja digimarkkinoinnin asetukset
  • Testaus, viimeistelytyöt ja julkaisu
  • Sisällöntuotannon koordinointi

Tutustu: https://stremia.fi