fbpx

Trendikoti

Enemmän kotia arkeen.

Trendikoti on hämeenlinnalainen, vuonna 2003 perustettu korkeatasoisen rakentamisen suunnannäyttäjä. Perheyritys rakentaa oman mallistonsa pohjalta omakotitaloja, joita voidaan myös yksilöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Trendikodin Arki Plus -konsepti tarjoaa asiakkaille hieman parempaa asumista tavalliseen arkeen.

Asiakkaan tarve

Trendikoti otti meihin yhteyttä kuultuaan hyvää tekemisistämme. He tarvitsivat verkkosivut, jotka nostavat paremmin esiin heidän omia mallistojaan. Samalla haluttiin piristää sivujen ulkoasua, sillä sen suurempaa visuaalista identiteettiä ei vielä ollut. Vanhalla sivulla oli myös tietoturva-aukkoja ja muita teknisiä ongelmia. Uudistuksen tärkein tavoite oli saada esiin Trendikodin syvin olemus: rakennamme hieman parempia koteja tavalliseen arkeen.

Enemmän kotia arkeen

Arkkitehdin piirrosten ja vanhojen materiaalien pohjalta mallistolle luotiin sähköinen katalogi, josta löytyvät sekä myytävät että ennakkomarkkinoitavat kodit. Identiteettiä luodessa brändättiin samalla mallisto, ja mallit saivat luonnonläheiset, uudet nimet. Ilmeen kautta tuotiin esiin erityisesti ajatusta himppasen paremmasta kodista. Graafinen, mustavalkoinen ilme tukee Arki Plus -konseptin mukaista arjen luksusta. Mustat viivat kehystävät sisältöä ja ohjaavat katsetta, ja värimaailma luo kodin lämpöä sivuston muuten pelkistettyyn ilmeeseen.

Tarinan pähkinä

Trendikodin konsepti sai uuden, uskottavan verkkosivuston ja ilmeen. Ne korostavat yrityksen konseptia, jolla asiakas saa itselleen hieman luksusta tavalliseen arkeensa. Lopputulos kestää aikaa ja on hieman parempi kuin kilpailijoilla, mutta ei ole kuitenkaan överin tai liian kalliin näköinen. Sivustolla on nyt helppo navigoida, sen sisältöä on helpompi hallita eikä teknisiä ongelmia enää ole. Toimme siis samalla hieman parempaa arkea myös trendikotilaisille!