Westhouse

Westhouse LKV on vuodesta 1994 lähtien toiminut kiinteistönvälitystoimisto. Yritys toimii Etelä-Suomessa ja sen aluetuntemus on erityisen vahvaa varsinkin pääkaupunkiseudulla. Westhousen osaamisalueeseen kuuluvat arvoasunnot, lomakiinteistöt, sekä muut erikoiskohteet ranta-alueilla ja saaristomaisemissa. Toimenkuvaan kuuluu myös kirjallisten arvioiden tekeminen pankkia, kuolinpesää, perunkirjaa tai ositusta varten. Westhouse oli visuaalisen ilme-uudistuksen, sekä uusien verkkosivujen tarpeessa ja näitä tarpeita Slogan lähti yhteistyöprojektissa paikkaamaan. Toiveina verkkosivuille oli muun muassa toimivuuden, hakukoneystävällisyyden, sekä myynnillisyyden parantaminen, sekä laatu-mielikuvan kohentaminen. Lisäksi Slogan tekee Westhouselle myös digimarkkinointia.

Tyylikkyyttä ja korkeatasoisuutta visuaaliseen ilmeeseen

Yksi Westhousen toivelistan kärkipäässä olevista kehityskohteista oli laatu-mielikuvan kohentaminen verkkosivujen ilmeen kautta. Ilme uudistuksen toivottiin tuovan arvoasuntojen välitystoimiston sivuille tyylikkään ja huolitellusti viimeistellyn ulkoasun, joka huokuisi korkeatasoista meininkiä. Vaikuttavaa ilmettä luotiin sivuille pelkistetyillä väri- ja fonttivalinnoilla ja suurilla kuva-alueilla, joissa Westhousen yleelliset kohteet pääsevät puhumaan puolestaan.

Hakukoneystävällisemmät sivut ja sisällöt

Westhousen kolmella kielellä toimiviin sivuihin toivottiin myös SEO-paranteluja, jotta niiden orgaaninen näkyvyys hakukoneissa paranisi. Paranteluja tehtiin muun muassa tekstisisältöjen optimoinnin ja teknisten toimenpiteiden muodossa. Sivuille tuotiin myös aiemmin erillään toiminut Westhousen blogi, jotta kaikki sisällöt löytyisivät kätevästi samasta paikasta ja käytettävyys helpottuisi.

Toimivuus ja ylläpidon mutkattomuus kohdilleen

Lisäksi, uuden sivun toivottiin palvelevan paremmin asiakkaita toimivuudellaan ja olevan ylläpidoltaan mutkattomampi. Toimivuutta lähdettiin parantamaan muun muassa luomalla erityyppisille yhteydenotoille omat lomakkeet ja integroimalla kohdehakuun PDX-kiinteistöjärjestelmä, jonka kautta hausta saatiin dynaaminen ja nopea. PDX-kiinteistöjärjestelmän välityksellä arvoasuntojen kohdetiedot ja kuvat päivittyvät sivustolle automaattisesti, eikä niitä siten tarvitse muokata tai ajantasaistaa erikseen yksitellen. Täten järjestelmäintegraatio helpottaa myös sivun ylläpitoa. Asiakkaiden palvelukokemusta ja myynnillisyyttä kohennettiin myös luomalla jokaiselle Westhousen välittäjälle omakohtaiset esittelysivut, joista pääsee selaamaan niin välittäjien referenssejä kuin heillä myynnissä olevia kohteitakin. Yhdessä näillä muutoksilla Westhouselle saatiin luotua tyylikäs ja toimiva kokonaisuus, joka palvelee hyvin asiakkaita ja on helposti ylläpidettävissä.

Pähkinänkuoressa: mitä Slogan teki projektissa?

  • Visuaalisen ilmeen suunnittelu
  • Verkkosivuston konseptointi ja web design
  • Käyttöliittymän suunnittelu
  • Desktop- ja mobiili-prototyypit
  • Tekninen toteutus WordPress
  • Tarvittavat analytiikat ja digimarkkinoinnin asetukset
  • Testaus, viimeistelytyöt ja julkaisu
  • Sisällöntuotannon koordinointi

Tutustu: https://westhouse.fi/