Digimainonnalla järisyttäviä tuloksia – Case Fimma

Fimma Oy myy ja suunnittelee yksilöllisiä CLT-elementtitaloja. Fimman brändi ja verkkosivu uudistettiin. Kun verkkosivu ja brändi on kunnossa, sivustolle tarvitaan potentiaalisia asiakkaita. Fimman tapauksella kohderyhmää ovat kuluttajat, ja digimainonnan kanavaksi valittiin Facebook.

Tulokset olivat tyrmäävän kovat. Reilun kuukauden kampanjalla, ja noin 1000€ mainoskuluila saavutettiin yli 2 000 000€ tarjouskanta sekä useita varauksia uudiskohteen ennakkomarkkinoinnissa.

“Reilun kuukauden Facebook-kampanjalla saimme reilun 2 miljoonan euron tarjouskannan. Digimainonta Sloganin kanssa tuotti nopeasti hedelmää”
- Jesse Törmänen, toimitusjohtaja, Fimma Oy

Fimma.fi verkkosivulle saatiin reilut 10 000 kävijää, joten samalla kasvatettiin myös Fimman brändin tunnettuutta.

Facebook-mainonta on nykyisin yksi kustannustehokkaimmista tavoista tehdä tuloksekasta mainontaa. Sloganin ammattilaiset ovat tuottaneet Facebook-mainonnan avulla asiakkailleen miljoonien edestä tekemistä myyntitiimille jo useiden vuosien ajan.

 

Esim. Facebook-mainonta alkaen 500€/kk

Sloganilta voit ostaa juuri sen palan digimainonnasta, josta saat suurimman hyödyn. Paloja voidaan tuoda lisää yrityksesi tulosten kasvaessa, tai poistaa käytöstä jos tuloksia ei synny järkevään hintaan.

Meiltä saat seuraavat digimainonnan palvelut:
- Facebook & Instagram-mainonta
- Google Ads-mainonta (hakusana, banneri ja Youtube)
- LinkedIn-mainonta
- Asiantuntija-artikkelit
- Laskeutumis- eli myyntisivut

Palvelu on kiinteähintaista kuukausittain toteuttavaa digimainonnan asiantuntijatyötä, jossa hinta ei päätä huimaa. Mainonnan kulut ovat helposti budjetoitavissa, ja raportoimme digimainonnan tulokset viikottain sähköpostiisi – ja ihan selkokielellä, siten että saat myös raportista aitoa tietoa asiakkaidesi käytöksestä.

Sopiiko digimainontapalvelumme sinun yrityksellesi?

Kerro yrityksestäsi ja toimialasta chatista, laita sähköpostia olli.ropponen@slogan.fi tai näppäile puhelimeen numerot 045 1313 984. Kerrotaan mielellään, miten me rakennettaisiin yrityksesi liidituotannon koneisto.

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Kiinnostuitko osaamisestamme?

Täytä lomake ja olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää lukemista

Parempaa arkea digimarkkinointiin?