Google Display-mainonta

Google Display-mainosverkosto on yksi Googlen tarjoamista mahdollisuuksista kasvattaa myyntiä verkossa. Se on maailmanlaajuinen ja erittäin suosittu, sillä se tavoittaa jopa 90% maailman internetin käyttäjistä.

Suuri osa banneri- ja kuvamainoksista, jotka näet erilaisilla nettisivustoilla ovat peräisin Google Display-verkostosta. 

Google Display-mainontaan on helppo tuhlata rahaa ilman mairittelevia tuloksia. Parhaat tulokset saavutetaan hyvin kohdennetulla uudelleenmarkkinoinnilla. Display-mainonta sopii parhaiten yrityksille, joilla hakusanamainonta on kohdillaan ja halu laajentaaa näkyvyyttä. Display-mainonta sopii myös uuden tuotteen tai palvelun markkinoinnille, koska ihmiset eivät välttämättä osaa hakea sitä itse. 

Perinteisten hakusanamainosten sijaan Display-mainoksissa voit käyttää kuvia, bannereita ja videoita. Display-verkosto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kohdentaa mainontaa ihmisille, jotka lukevat verkossa uutisia tai muuten vain surffailevat. Google Display onkin yksi parhaista jälkimarkkinointikanavista. 

 

Kuinka me autamme sinua kasvamaan Google-mainonnan avulla:

Tutkimme ja opimme

Sinä puhut, me kuuntelemme. Haluamme oppia mahdollisimman paljon yrityksestäsi, mukaan lukien kohderyhmäsi käyttäytymisen, kilpailuetusi ja asiakkaidesi elinikäisen arvon.

Kilpailija-analyysi

Istumme pöytään kunnioittaen tervettä kilpailua. Emme vain käytä aikaa ymmärtääksesi alaasi ja sen toimijoita, vaan käytämme myös alan johtavia ohjelmistoja tutkimaan ja analysoimaan kilpailijakampanjoidesi digitaalista mainosjalanjälkeä.

Täydellinen tilianalyysi

Arvokkain käytettävissä oleva omaisuus on tilisi historia. Tarkastelemme tätä tietomäärää etsiessämme arvokkaita suuntauksia, jotka ohjaavat yhteistä strategiaamme. Google Display-hallinta ilman syvää historiallista ja kilpailullista analyysiä hankaloittaa merkittävästi tuloksien saavuttamista.

Strategian ja kampanjan luominen

Hyödynnämme tutkimukset ja analyysit, jonka myötä käännämme ne tehokkaaksi Google Display-strategiaksi. Huomioimme yksityiskohdat ja rakennamme kampanjat, jotka maksimoivat kannattavuuden ja tuottavat lisää liidejä sekä myyntiä.

Optimoi, kasva, toista

Kun Google Display-kampanjasi data tulee näkyville, teemme muutoksia ja optimoimme tarvittaessa. Tuomme ennakoivan lähestymistavan, kun testaamme uusia ideoita ja etsimme uusia kasvumahdollisuuksia A/B-testauksella. Jokainen asiakas, joka antaa Google-kanavansa meille hoidettavaksi, voi nähdä valtavia parannuksia sijoitetun pääoman tuottoon (ROI), jos heidän kampanjaansa on optimoitu harkiten ja analyyttisesti.

Fressiä kulmaa blogista

Usein kysyttyä

Mitä on Google Display -mainonta?

Google Display -mainokset ovat kuvia, bannereita ja videoita verkkosivustoilla, jotka kuuluvat Googlen Display -verkostoon. Lisäksi Google Display -mainoksia näytetään Youtube-videoiden yhteydessä. Display -verkosto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kohdentaa mainontaa ihmisille, jotka lukevat verkossa uutisia tai muuten vain surffailevat suosikkisivustoillaan. Google Display onkin yksi parhaista jälkimarkkinointikanavista. Display -mainosten bannerit näkyvät yli 2 miljoonalla verkkosivulla, mukaanlukien suuri osa suomalaisista verkkosivuista.

Google Display -mainonnan hinta?

Google Display mainonta on suhteellisen edullista ja hinnoittelumallit vaihtelevat. Voit halusi mukaan maksaa ainoastaan klikatuista mainoksista tai ainoastaan konversioista. Luonnollisesti maksat mainosbudjetista ja tehdystä työstä mikäli tilaat Google Display -mainonnan palveluna.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

Verkkokaupan digimarkkinointi →

Teemme jo useille keskikokoisille verkkokaupoille kannattavaa digimarkkinointia. Me tuomme laadukkaan liikenteen sivuille, te annatte syyn ostaa.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

TikTok-mainonta →

TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus ja samalla yksi nousevimmista alustoista. Laita brändi näkyviin.

Parempaa arkea digimarkkinointiin?