Google Shopping-mainonta

Google Shopping tuo kuvamainokset hakumainontaan. Se on verkkokauppiaan unelma, sillä olemme huomanneet klikkausprosenttien kasvavan huomattavasti perinteiseen tekstimuotoiseen hakusanamainontaan verrattuna.

Google shoppingin dynaaminen mainonta on erittäin tehokasta

Verkkokauppias, onko Google Shopping jo käytössä?

Kilpailijallasi todennäköisesti on.

Todistettu strateginen lähestymistapamme toimii niin suurille kuin pienemmille verkkokaupoille. ROI, eli sijoitetun pääoman tuoton kasvattamiseen perustuva lähestymistapamme Google Shopping-mainontaan auttaa sinua myymään enemmän tuotteita ja kasvattamaan samalla myyntiäsi.

Jokaisen kasvua tavoittelevan verkkokauppiaan tulisi hyödyntää Google Shopping-mainontaa. Se on jopa 30% tehokkaampi keino hankkia lisää myyntiä ja liidejä, kuin perinteisempi tekstimainos. Suomessa Google Shopping-mainonta on vielä melko tuore työkalu, mutta maailmalla se on jo rahakone, sillä Google Shopping-mainosten napsautukset lisääntyivät 170% vuoden takaisesta.

Yksinkertaisesti sanottuna Google Shopping-mainonta tuo muita kanavia ostovalmiimman asiakkaan verkkokauppaasi.

Google Shopping-mainonta vie tuotteidesi näkyvyyden uudelle tasolle

Google Shopping on paras tapa markkinoida verkkokauppasi tuotteita niille, jotka etsivät niitä aktiivisesti ratkaisua ongelmaansa. Shoppingin avulla kuluttajat voivat etsiä, vertailla ja ostaa fyysisiä tuotteita eri jälleenmyyjiltä, ​​jotka ovat maksaneet tuotteidensa mainostamisesta. Google Shopping-tulokset näkyvät hakutuloksissa pikkukuvina, jotka näyttävät kunkin tuotteen jälleenmyyjän ja hinnan.

Google Shoppingissa mainontabudjettia rasittavia turhia klikkauksia on vähemmän, koska käyttäjät vertailevat eri verkkokauppojen tuotteita jo hakusivulla.  Tämä tarkoittaa myös sitä, että kun käyttäjä klikkaa mainosta hän on huomattavasti ostovalmiimpi kuin perinteisen hakusanamainonnan kautta tullut vierailija.

Google mahdollistaa verkkokaupan tuotetietojen tuomisen automaattisesti, jolloin kaikki verkkokaupassa tehtävät muutokset päivittyvät suoraan myös Google Shopping-mainoksiin.

Fressiä kulmaa blogista

Usein kysyttyä

Mikä on Google Shopping?

Google Shopping on Googlen tarjoama palvelu, jonka avulla kuluttajat voivat etsiä, vertailla ja ostaa fyysisiä tuotteita eri jälleenmyyjiltä, ​​jotka ovat maksaneet tuotteidensa mainostamisesta. Google Shopping-mainokset näkyvät pikkukuvina, jotka näyttävät kunkin tuotteen jälleenmyyjän ja hinnan.

Google Shopping hyödyt?

Google Shopping lisää visuaalisen ilmeen muuten tekstin täyttämään hakutulossivuun, jolloin se parantaa asiakkaan haku- ja ostoskokemusta. Lisäksi Google Shopping on Google Adsia 30% tehokkaampi keino lisätä yksittäisen verkkokauppatuotteen myyntiä verkossa.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

Verkkokaupan digimarkkinointi →

Teemme jo useille keskikokoisille verkkokaupoille kannattavaa digimarkkinointia. Me tuomme laadukkaan liikenteen sivuille, te annatte syyn ostaa.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

TikTok-mainonta →

TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus ja samalla yksi nousevimmista alustoista. Laita brändi näkyviin.

Parempaa arkea digimarkkinointiin?