Liidimagneetit

Tässä tekstin vieressä oleva opas on hyvä esimerkki liidimagneetista. Liidimagneetti toimii, jos jaat ilmaiseksi tietotaitoasi – vastineeksi potentiaalinen asiakas antaa sinulle yhteystietosi. Tästä voit ladata yhden meidän tuloksekkaista liidimagneeteista, niin näet vielä paremmin mistä on kyse.

Lataa maksuton opas 👇

Ole asiantuntija ja jaa tietotaitoasi ilmaiseksi. Voimme luvata, että se kannattaa erittäin hyvin.

Tuplaa kuumien liidien määrä.

Hyvä liidimagneetti on tuloksekkaan liidituotannon moottori

Liidimagneetit ovat helppo ja nopea keino saada kuumia liidejä. Ihminen joka haluaa lisätietoa tuotteesta tai palvelusta, on jo etsimässä ratkaisua ongelmaansa. Eli toisinsanoen lompakkoa kaivetaan jo taskusta. Hyvä liidimagneetti ei ainoastaan tuota liidejä, vaan se myös nostaa yrityksesi uskottavuutta ja luottamusta. 

 

Me rakennamme sinulle liidikoneen

Liidimagneetti on osa liidituotannon on kokonaisuutta

Olet saattanut tehdä tai sinulle on tehty jonkun muun toimesta liidimagneetti, esimerkiksi ladattava opas. Saatoit käyttää rahanarvoisen sisällöntuotantoon paljon aikaa vaivaa, mutta se ei tuottanut kuin voinapin verran liidejä. Vika ei ole liidimagneetissa, vaan polussa jonka päätehtävä on saada potentiaalinen asiakas lataamaan opas. Kukaan ei lataa opastasi, jos konversiopolkusi ei ole kunnossa. Polussa täytyy olla oikea CTA, konversiota tuottava laskeutumissivu, kiitossivu ja jatkoviesti, jolla sitoututat liidiä.

Me rakennetaan suoraviivainen ja konversioita tuottava polku niin että kuumien liidiesi määrä kasvaa hävyttömän paljon. Olemme tehneet kymmeniä oppaita sekä muita liidimagneetteja asiakkaillemme, joten tiedämme millä keinoilla tehokas ja sinun liiketoimintaasi sopiva liidikone tehdään.

Kuinka me luomme tehokkaan liidimagneetin?

Meidän mielestä paras liidimagneetti on asiantunteva ja lisäarvoa tuova opas. Analogia on yksinkertainen – luo arvoa ja ratkaise asiakkaasi ongelmia ilmaiseksi.

Tutkimus

Yhdessä asiakkaan kanssa keskustellaan sopivasta aiheesta oppaaseen. Meille ei riitä pelkkä idea, vaan selvitämme ongelmia, joita yrityksesi kohderyhmä haluaa ratkaista. Haluamme myös oppia tuntemaan yrityksesi, toimiala, kilpailukeinot ja asiakkaiden käyttäytymismallit. Näillä tiedoilla saadaa perusta koko liidituotannon rakentamiseen.

Sisältö 

Luodaan helppolukuinen sisältö asiakkaan toimittamista teksteistä. Asiakkaan tuottaman tekstin ei tarvitse olla kieliopillisesti oikein, riittää että oikea asian pystyy ymmärtämään. Me muokkaamme tekstistä julkaisukelpoisen.

Taitto

Ammattimaiset designerimme tekevät oppaasta tyylikkään ja visuaalisesti näyttävän tuotoksen. 

Laskeutumis- ja kiitossivu

Opas laitetaan kampanjasivulle, eli myyntisivulle tai ”ländärille” ja optimoidaan laskeutumissivu tuottamaan vain ja ainoastaan haluttu konversio eli ladattu opas yhteystietoja vastaan. Myös kiitossivu on elintärkeä mitattavuuden kannalta. Myös liikenne pyritään ohjaamaan laskeutumissivulle.

Liikennettä

Kun liidimagneetti on ländärillä, sinne ajetaan relevanttia liikennettä Facebook mainonnalla, Google hakusanamainonnalla tai Linkedin mainonnalla.

Fressiä kulmaa blogista

Usein kysyttyä

Tähän olemme koostaneet usein kysyttyjä kysymyksiä joita olemme kohdanneet asiakastyössämme.

Paljonko liidimagneetin tekeminen maksaa?

Liidimagneetin hinta riippuu täysin siitä miten liidejä halutaan kerätä. Mikäli kyseessä on esimerkiksi opas tai e-kirja, hinta määräytyy esimerkiksi sen mukaan tuleeko sisältö asiakkaalta. Lisäksi pakettiin vaikuttaa kokonaisuus, eli miten asiakas saadaan lataamaan opas.

Miksi kannattaa luoda liidimagneetti?

Liidimagneetti perustuu arvopohjaiseen markkinointiin, jossa tarjotaan arvoa asiakkaalle ilman ostokehotetta. Joten kysymyksen “Kuinka voin myydä tätä tuotetta?” sijaan kysy itseltäsi ”Kuinka voin lisätä arvoa asiakkailleni?” Ja paras tapa tehdä se on liidimagneetin avulla.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

Verkkokaupan digimarkkinointi →

Teemme jo useille keskikokoisille verkkokaupoille kannattavaa digimarkkinointia. Me tuomme laadukkaan liikenteen sivuille, te annatte syyn ostaa.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

TikTok-mainonta →

TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus ja samalla yksi nousevimmista alustoista. Laita brändi näkyviin.

Parempaa arkea digimarkkinointiin?