Myyntisivut eli ”ländärit”

Myyntisivun eli ”ländärin” ainoa tarkoitus on saada asiakas antamaan yhteystietonsa tai tekemään muu haluttu konversio. Hyvin tehty ländäri konvertoi jopa 50% paremmin kuin tavallinen verkkosivu.

Lataa maksuton digimarkkinoinnin opas 👇

Hyvin suunniteltu ländäri nostaa konversioprosenttia jopa 50%

Olemme luoneet vuosien aikana satoja konversioita tuottavia laskeutumissivuja, eli ländäreitä. Keskitymme ainoastaan tuloksia tuottavien laskeutumissivujen rakentamiseen, jotka pohjautuvat tarvittaviin tietoihin ja käyttökokemukseen – focus ensisijaisesti kävijöiden muuntamista asiakkaiksi. Kampanjakohtaisen laskeutumisivun suunnittelu kasvattaa tyypillisesti konversioprosenttia 15-50%.

Kuinka paljon rahaa jätät pöydälle?

Jos teet Google- tai somemainontaa ja lähetät liikennettä ainoastaan kotisivullesi, heität potentiaalista myyntiä roskiin. Jotta voit kasvattaa myyntisi, sinun on luotava erilliset laskeutumissivut, jotka opastavat asiakkaitasi suorittamaan vain ja ainoastaan haluamasi toimenpiteen, eli konversion. 

Hanki toimivalla myyntisivulla epäreilu etu

Yksinkertaisesti sanottuna, jos myyntisivusi konvertoi enemmän potentiaalisia asiakkaitasi kuin mikään kilpailijan sivusto – sinulla on varaa kuluttaa enemmän rahaa mainontaan ja liikenteen houkuttelemiseen kuin he. Tämä antaa sinulle enemmän huomiota, liikennettä ja asiakkaita halvemmalla ja nopeammin kuin kilpailijasi, mikä lopulta auttaa sinua valtaamaan osuutta markkinoilta.

Laadukkaan laskeutumissivun elementit

  • Leikkaa turha nukka pois. Laskeutumissivu ei saa sisätää mitään turhia linkkejä verkkosivuille tai muualle, koska focus on ainostaan konversiossa.
  • Ei turhaa jaarittelua. Laadukkalla tekstillä saat kävijän kiinnostumaan tekemään haluttu konversio. Turha jaarittelu epäolennaisuuksista ei ole tarpeen.
  • Selkeä toimintakehote. CTA-painike on laskeutumissivun tärkein elementti ja jos kävijä ei löydä tai hahmota sen olemassaoloa, ei sivulla tee mitään.
  • Tarpeeksi tiivis lomake. Kysy lomakkeessa ainoastaan tärkeimmät asiat. Mitä enemmän täytettävää, sitä todennäköisemmin kävijä jättää lomakkeen täyttämättä
  • Teksti, kuvat ja videot. Mitä monipuolisemmin tuote esiin tuotteen tai palvleun hyödyt, sitä paremmin sivu konvertoi. Kerro sivulla selkeästi mitä arvoa yhteystietojen jättäminen tuo kävijälle.

Fressiä kulmaa blogista

Usein kysytyt

Mikä on laskeutumissivu?

Laskeutumissivu tai myyntisivu (me kutsumme ländäriksi) on yksittäinen sivu, jolla pyritään saamaan jokin haluttu konversio aikaiseksi. Laskeutumissivu ei integroidu verkkosivustoihisi, vaikka se näyttää samalta. Laskeutumissivulta on poistettu kaikki turha ja niiden funktio on saada kävijä tekemään ainoastaan haluttu tapahtuma, kuten esimerkiksi jättämään yhteystiedot.

Hyvä laskeutumissivu?

Hyvä laskeutumissivu puhuu yhteistä kieltä yrityksen ilmeen ja verkkosivuston kanssa. Se on yksinkertainen ja helppolukuinen, eikä sen tavoite jää epäselväksi. Siitä löytyy selkeä toimintakehote (CTA) ja teksti, josta lukijalle selviää mitä hän saa esimerkiksi jättämällä yhteystietonsa.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

Verkkokaupan digimarkkinointi →

Teemme jo useille keskikokoisille verkkokaupoille kannattavaa digimarkkinointia. Me tuomme laadukkaan liikenteen sivuille, te annatte syyn ostaa.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

TikTok-mainonta →

TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus ja samalla yksi nousevimmista alustoista. Laita brändi näkyviin.

Parempaa arkea digimarkkinointiin?