fbpx
We are hiring

Mainostoimisto Helsinki, Jyväskylä & VaasaDigitaalisia kasvutarinoita

Kasvun kaava: ilme ja materiaalit kuntoon, konversioita tuottava verkkosivusto pystyyn ja kustannustehokasta digimainontaa. Meiltä onnistuu. Throttle sticker
01

Design

Brändi-ilmeet
Logot
Pakkaukset
Brändiohjeistot
Kampanjat

02

Dev

WordPress
WooCommerce
PWA
Verkkopalvelut
Integraatiot

03

Growth hacking

LinkedIn
Facebook
Instagram
Mailchimp
Youtube
Google Ads

04

Graphic production

Ilmeen toteuttaminen
Markkinointimateriaalien tuottaminen
Tiketöity tilausjärjestelmä


Me ollaan täällä luomassa kasvua asiakkaan digitaalisissa kanavissa.

Referenssejä

01

REDI

Lue tarina Lue tarina
02

Honkajoki

Honkajoki, Verkkosivu-uudistus
Lue tarina Lue tarina
03

Sikla

Brändikehitys, Sikla
Lue tarina Lue tarina
04

Autolle.com

Autolle.com käyttöliittymäsuunnittelu
Lue tarina Lue tarina
Lisää referenssejä?

Manifesti

Niin se vain on, että rohkeat erottuu. Muut joutaa jäädä seinäruusuiksi.

Slogan on yhdistelmä bisnesosaamista, luovuutta, web-kehittäjiä ja digimarkkinoijia. Me ollaan täällä luomassa kasvua asiakkaan digitaalisissa kanavissa. Tarinoita siitä aloittelevasta yrittäjästä, joka sai hommansa hienosti lentoon, tarinoita Suomen puhutuimmasta kauppakeskuksesta. Tarinoita siitä, miten tilat ja rakennukset on ”Tehty sulle” sekä tarinoita uudenlaisesta Konttori-konseptista. Juuri sun yrityksesi tarinoita.

 

 

Entäs sitten itse työelämä? Niin stressaavaa, että tukka lähtee jo alle kolmikymppisenä. No ei! Me rakennetaan työpaikka, jossa voi ihan oikeasti viihtyä. Toki toivotaan, että porukka löytää kotiinkin välillä, mutta töissä ollaan noin puolet valveillaoloajasta. Tehdään siitä mukavaa ja palkitsevaa.

Great Place to Work – kattakaa pöytä.

Pari periaatetta

01

Simplicity

Monimutkainen on nyt ihanan yksinkertaista. Siksi yhteistyö ja kommunikointi meidän kanssa on simppeliä, suoraviivaista ja helppoa.
02

Passion

Intohimo näkyy meidän touhussa niin hyvässä kuin pahassa. Asiakkaan asioita tehdään täydellä tunteella ja tinkimättömästi. Mietipä sitä.
03

Diversity

Monta näppärää toimistoa hajallaan. Monenlaisia ihmisiä eri taustoista. Meillä jokainen voi olla sellaisena kuin sattuu olemaan.
04

Cheeky

Nauru pidentää ikää, lyhentää työpäivää ja tekee rypyistä nätimpiä. Me autetaan ihmisiä menestymään, ja pidetään hauskaa siinä matkalla. Elämä on sen verran lyhyt aika, että vedetään se täysillä.
05

Don't work with assholes. Never.

Tässä talossa on tilaa hengittää, koska meillä ei tehdä töitä persreikien kanssa. Niitä ei palkata meille, niiden kanssa ei tehdä sopimuksia eikä niitä totella edes rahasta.

Asiakkaat

Kasvua digitaalisissa kanavissa - startupeista pörssiyhtiöihin.

Mainostoimiston SEO-teksti, jota kukaan ei lue

Ainoa fiksu "mainostoimisto Vaasa" -hakusanalla löytyvä vaihtoehto on Slogan. Kyllä "mainostoimisto Jyväskylä" -termillä löytyy myös Slogan. Ja siihen nähden, että Helsingissä on satoja mainostoimistoja, niin "mainostoimisto Helsinki" -sanoituksella Slogan löytyy ihan kelpo sijoilta. Googlelle ja käyttäjille myös tiedoksi, niin tehdään myös WordPress-verkkosivuja, brändiuudistuksia, digimarkkinointia ja kaikenlaista muuta järkevää.