Lead Developer (WordPress)

Lead Developer (WordPress)

Koodia ja huumoria, saisko olla??? Me heitetään paljon huonoa huumoria ja tarvittas nyt joku joka vois kääntää sen huumorin koodiksi… Olisitko se sinä?

Mut oikeesti tarvittas kunnon Dev-tiimin veturi(mielellään ei höyry, enemmän joku Elon Musk tyyppinen sähköveturi).

Sun tehtävä pähkinänkuoressa olis, kehittyä, kehittää ja vetää projekteja yhdessä dev-tiimin, designereiden ja team-leadien kanssa.

Etitään siis oikeasti hyvää tyyppiä (we don’t work with assholes – meillä on tollanen linja ja se pitää sisällään niin asiakkaat kuin kollegatkin) ja sulla pitäis olla kertynyt jo kokemusta verkkosivusto- ja verkkokauppaprojekteista. Lead Developerina olet mukana kehittämässä tiimisi kanssa tuotteitamme ja prosesseja, sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakasprojektien teknistä osuutta, painottuen erityisesti WordPress-toteutuksiin. 

Ja mites hommat toimii noooo…. Sä toimit teknisenä johtajana noin 10-hengen devitiimissä ja varmistat, että tekniset ratkaisut asiakasprojekteissamme ovat timanttia ja tuet tiimiä parhaiden ratkaisujen löytämisessä. Huolehdit tiimisi kanssa sivustojen käytettävyydestä, toimintavarmuudesta, digimarkkinoitavuudesta ja nopeudesta. Työskentelet myös asiakasrajapinnassa ja osallistut viikoittain sprinttipalavereihin asiakkaan ja tiimisi kanssa. Kehität tiimin osaamista, työtapoja ja kehitysprosesseja sekä tarvittaessa käärit myös itse hihasi ja autat teknisissä toteutuksissa. Voit työskennellä joko Helsingin tai Jyväskylän toimistollamme, tai kokonaan etäjonnena tai -jaanana.

Hei tämä tässä alla on tärkee kohta, jos voit sen omalta osalta rastittaa niin hae ihmeessä!!!
Olet etsimämme Lead Developer, mikäli sinulla on vahvaa ymmärrystä ja useampi vuosi työkokemusta nykyaikaisten verkkopalveluiden toteuttamisesta erityisesti WordPressillä sekä kykyä liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Sinulla on kykyä vetää projekteja ja kommunikoit sujuvasti niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmien kanssa. Ennen kaikkea sinulta löytyy rohkeutta haastaa ja kehittää tapaamme toimia sekä kykyä viedä asioita eteenpäin.

Hakijalta odotamme:

 • Useampaa vuotta työkokemusta ja näyttöjä verkkopalveluiden toteuttamisesta WordPessillä ja/tai Woocommercella
 • Ymmärrystä moderneista web-teknologioista (esim. Vue, React, Angular)
 • Perusymmärrys backend-kehityksestä
 • Perusymmärrys GDPR- ja saavutettavuusstandardeista (WCAG)
 • Vahvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin teknisen opintotaustan

Tarjoamme sinulle:

 • Palkka 3800-4800€ välillä, tähän tietenkin vaikuttaa se mitä osaat.
 • Sen että työlläsi on konkreettinen ja merkityksellinen tulos asiakkaille.
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten 100 € kuukausittaisen lounasedun (syyä pittää!)
 • Ajanmukaiset työkalut (myös etäilijöille)
 • Itsenäisen roolin, jossa pääset kehittämään tiimin osaamista ja vaikuttamaan teknisiin valintoihin
 • Vapautta tasapainottaa työ ja vapaa-aika haluamallasi tavalla
 • Mahdollisuuden kokeilla ja oppia – haluamme tukea urasi kehittymistä haluamaasi suuntaan
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa SaaS-tuotettamme
 • Juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen tehtävään

Kiinnostuitko? Laitahan hakemusta tulemaan – järjestämme työhaastatteluja lyhyelläkin varoitusajalla videoitse. Työhaastatteluprosessimme on kaksijakoinen: ensin luovit läpi teknisestä prässistä, sitten testaamme että sovit työkulttuuriimme. 😉

Hakemusta sisään vaan tästä

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän verkkosivujen ja digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.

Sopiiko paremmin kaverille? Sharing is caring…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin