facebook /////

ota yhteyttä /////

Mainostoimisto Vaasa

(palvellaan myös naapureita)

Sijaitaan Palosaaren yliopistokampuksella meren vieressä sijaitsevassa F12-rakennuksessa. Toimiston edestä löydät maksuttomia parkkipaikkoja. Yliopiston puolelta löytyy myös parkkikiekolla paikkoja.

Toimiston ulko-ovi on lukossa, joten soittele, kun olet nurkilla. Voit myös soittaa numeroon 045 153 9242.

Yhteystiedot
Wolffintie 36, F12
65200 Vaasa
045 153 9242

Kovimmat ammattilaiset

Siperia-simulaattorin tuolla puolen, Palosaaren yrityskeskuksen laidassa ja Suomen kauneimman kampuksen naapurissa, punatiilinen toimistokommuuni kätkee sisuksiinsa Sloganin vaasalaisen yksikön.

Täällä jokainen aamu alkaa kupillisella kuumaa kahvia ja kuulumisten vaihdolla. Suuresta ikkunasta avautuu maisema merenlahdelle, jonka pintaan piirtyvät rakennukset. Heti ikkunan takana pihlajan oksilla keikkuvat närhet. Ja kadun toisella puolen heikoille jäille änkeävät pilkkijät.

Asiakkaiden markkinoinnin ja liiketoiminnan parissa tehdään duunia sata lasissa. Koodataan liiketoiminnan tavoitteita tukevia verkkosivuja, rakennetaan erottuvia ja asiakkaan näköisiä ilmeitä, suunnitellaan markkinoinnin seuraavia steppejä ja kirjoitetaan puhuttelevia sisältöjä. Otetaan kaikki hyöty verkkokaupoista, toteutetaan sitouttavaa somemarkkinointia ja haetaan näkyvyyttä sieltä, missä asiakkaidemmekin asiakkaat ovat: olohuoneen sohvalta, kahvitauolta ja kassajonosta.

Nojailua vastaan – toiminnan puolesta

Kuten muissakaan Sloganin yksiköissä, täällä ei nojailla lapioon ja tuijotella silmät lautasina ohikulkijoita. Hommat tehdään satanen lasissa ja täydellä antaumuksella. Luotetaan faktaan ja sopivassa määrin myös intuitioon. Kanavat ja keinot valitaan tavoitteista ammentaen – ei toisin päin. Kaiken lähtökohtana on asiakkaiden liiketoiminnan paksu vointi nyt ja tulevaisuudessa, ja sitä tukemaan valjastetaan somet, hakukoneet, lehdet ja telkkarit.

Tutkitaan, tehdään, tutkitaan tehdään. Kerrotaan suoraa, mitä seuraavaksi tarttis tehdä, ja pannaan myös sormet sauhuamaan. Kun motivaatio on kohdillaan ja työkaverit maailman parhaita, niin on pirun helppoa tehdä hommat hyvin.

Tuuhan kaffille!

Kahvit keitetään kaikille meitä ilahduttaville. Joskus on tarjolla myös pullaa – hetkellisesti.

#teamvaasa

Enimmäkseen toimistolla, mutta myös muissa vaasalaisissa maisemissa maisemissa töitä markkinoinnin parissa tekee liuta tyyppejä, jotka ovat tehneet näitä hommia jo pitkään:

Pekka Berg
ilmeet
040 1830348
pekka.berg@slogan.fi

Näkyvän maailman viisas mies on kerännyt kunniaa yritysilmeiden, typografioiden ja brändien suunnittelussa ja toteuttamisessa enemmän kuin vaasalaiset ammattilaiset yhteensä. Visualisoi minkä tahansa timantiksi. Etsii suahilia puhuvaa juttukaveria.

Julius Aho
verkkosivut
045 153 9242
julius.aho@slogan.fi

Koodivelhojen kingi tietää tasan tarkkaan, miten liiketoiminnallisesti kannattava digimarkkinointi rakennetaan, ja yhdistää koodit, pikselit, rekisterit ja lomakkeet puskemaan lisää euroja kukkaroon. Teki koodaamisesta bisnestä jo teininä.

Maria Sumuvuori
viestintä
050 5124682
maria.sumuvuori@slogan.fi

Viestininjojen sanansaattaja kiteyttää homman ytimen ja rakentaa sen ympäristöön kitkattomasti istuvaksi kokonaisuudeksi. Inspiroituu viestien takana olevista ihmisistä, ja imee sävyjä ja vaikutteita kuin pulla kahvia. Nollautuu ristikoilla ja öljyväreillä.