Sujuvasti kasvava visuaalinen digitoimisto Slogan sai lisää hauiksia myyntipuolelle, kun riveihin hyppäsi verkkopalveluiden ja digimarkkinoinnin asiantuntijamyyjäksi Mika Weckström. Mikalla on vuosien yrittäjäkokemuksen lisäksi vankka kokemus myös digipalveluiden myynnistä ja projekteista.

Slogan palvelee kasvukykyisiä ja -haluisia yrityksiä ympäri Suomen tuottamalla heille kasvua brändäyksen, kampanjoiden, verkkopalveluiden ja digimarkkinoinnin avulla. Olemmekin saaneet tehdä töitä jo monen oman alansa muutoksentekijän kanssa, kuten REDIn, Goforen, Siklan ja Autolle.comin.

”Tuntuu mukavalta, että saimme Mikan Helsinkiin myyntipuolelle. Mikan yrittäjätausta ja aiempi kokemus vastaavien palveluiden myynnistä ovat vakuuttavia. Uskon, että hän pystyy tarjoamaan entistä useammalle asiakkaalle liidejä ja uskottavuutta lisääviä ratkaisuja. Meillä on työn laatu ollut koko ajan hyvässä kunnossa, mutta liian harvalle siitä on käyty kertomassa”, kertoo Sloganin operatiivinen johtaja Tuukka Palokangas.

Mika aloittaa uudessa työssään silmin nähden innostuneena:

”Sloganin asiakkailleen tuottama kädenjälki on todella vakuuttavaa – parasta mitä olen hetkeen nähnyt. Myös työkulttuuri vaikuttaa todella välittömältä ja innostavalta. Tästä tulee aivan varmasti hieno matka niin itselleni, Sloganille kuin uusille asiakkaillekin.”