fbpx

Mikko Ronkainen Jyväskylän liideriksi

Entinen huippu-urheilija Mikko Ronkainen johtamaan Sloganin Jyväskylän toimipistettä.

Hyvässä kasvuvireessä oleva, ketterä mainostoimisto Slogan hankki lisää liiketoiminnallista osaamista palkkaamalla uudeksi Jyväskylän toimipisteen johtajaksi KTM Mikko Ronkaisen. Ronkainen toimi aiemmin mediatalo Kalevan markkinointipäällikkönä. Parhaiten hänet tunnetaan menestyksekkäästä urheilu-urastaan kumparelaskijana, saavuttaen maailmanmestaruuksia ja olympiahopean.

Slogan palvelee kasvukykyisiä ja -haluisia yrityksiä usealla eri paikkakunnalla tuottamalla heille kasvua brändäyksen, verkkosivustojen ja digimarkkinoinnin avulla. Toiminta alkoi puolitoista vuotta sitten, ja nyt sloganilaisia on jo neljätoista.

”On hienoa, että saimme Mikon tiimiimme. Haluamme edelleen olla jokaisella toimintapaikkakunnalla paras työpaikka, jolla on myös alueen parhaat asiakkaat. Mikko on huippu tyyppi ja markkinoinnin kova ammattilainen, joten uskon asiakkaidemme saavan entistä korkealuokkaisempaa apua markkinointiin ja kasvuun”, kertoo Sloganin operatiivinen johtaja Tuukka Palokangas.

Mikko Ronkainen lähtee uuteen tehtävään intoa täynnä ja avoimin mielin:
”On hienoa olla takaisin kotiseudulla Keski-Suomessa. Sloganissa minua kiehtoo yrityksen ketteryys ja sen erittäin taitava osaaminen brändien rakentajana. Itselleni tämä on tietysti hieno mahdollisuus päästä tutustumaan entistä useamman yrityksen liiketoiminnan ytimeen eli kilpailukykyyn, strategiaan ja markkinointiin. Uskon, että pystyn olemaan näissä myös suureksi avuksi.”

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lisää lukemista

5 syytä tehdä Google Shopping-mainontaa

Vuonna 2019 Suomeen rantautunut Google Shopping-mainonta on tärkeä osa menestyvän verkkokaupan markkinointia. Nämä tuotekuvilla ja hinnalla varustetut mainokset ovat jatkuvasti todistaneet olevansa tehokkaampia kuin perinteiset

Lue artikkeli →

Varaa maksuton strategiapalaveri

Jos et saa palaverista uusia ideoita ja hyötyä, saat laskuttaa meitä tuntihinnastomme mukaisesti.