Mikko Ronkainen Jyväskylän liideriksi

Entinen huippu-urheilija Mikko Ronkainen johtamaan Sloganin Jyväskylän toimipistettä.

Hyvässä kasvuvireessä oleva, ketterä mainostoimisto Slogan hankki lisää liiketoiminnallista osaamista palkkaamalla uudeksi Jyväskylän toimipisteen johtajaksi KTM Mikko Ronkaisen. Ronkainen toimi aiemmin mediatalo Kalevan markkinointipäällikkönä. Parhaiten hänet tunnetaan menestyksekkäästä urheilu-urastaan kumparelaskijana, saavuttaen maailmanmestaruuksia ja olympiahopean.

Slogan palvelee kasvukykyisiä ja -haluisia yrityksiä usealla eri paikkakunnalla tuottamalla heille kasvua brändäyksen, verkkosivustojen ja digimarkkinoinnin avulla. Toiminta alkoi puolitoista vuotta sitten, ja nyt sloganilaisia on jo neljätoista.

”On hienoa, että saimme Mikon tiimiimme. Haluamme edelleen olla jokaisella toimintapaikkakunnalla paras työpaikka, jolla on myös alueen parhaat asiakkaat. Mikko on huippu tyyppi ja markkinoinnin kova ammattilainen, joten uskon asiakkaidemme saavan entistä korkealuokkaisempaa apua markkinointiin ja kasvuun”, kertoo Sloganin operatiivinen johtaja Tuukka Palokangas.

Mikko Ronkainen lähtee uuteen tehtävään intoa täynnä ja avoimin mielin:
”On hienoa olla takaisin kotiseudulla Keski-Suomessa. Sloganissa minua kiehtoo yrityksen ketteryys ja sen erittäin taitava osaaminen brändien rakentajana. Itselleni tämä on tietysti hieno mahdollisuus päästä tutustumaan entistä useamman yrityksen liiketoiminnan ytimeen eli kilpailukykyyn, strategiaan ja markkinointiin. Uskon, että pystyn olemaan näissä myös suureksi avuksi.”

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Kiinnostuitko osaamisestamme?

Täytä lomake ja olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää lukemista

Parempaa arkea digimarkkinointiin?