fbpx
We are hiring

Development

Suunnitellemme, rakennamme ja kehitämme moderneja & käyttömukavia verkkopalveluita.

01

WordPress

Rakennamme maailman suosituimman ja tuetuimman
julkaisujärjestelmän ympärille niin verkkosivustoja,
kuin monimutkaisempia verkkopalveluita.

Hallinta, ylläpito ja jatkokehitys on helppoa, kun
koodia voi kehittää kuka tahansa osaava tekijä.

02

Hybridisovellukset

Natiivin mobiilisovelluksen rakentaminen on usein
työläs ja kallis projekti. Moderni PWA-sovellus
ajaa kuitenkin useimmiten asiansa. Toteutuskin
voidaan rakentaa WordPressiin kiinni
headless-toteutuksena milloin samoja sisältöjä voidaan hyödyntää niin sivustolla kuin vaikkapa asiakasportaalissa.

03

Martech

Koska rakastetaan markkinointia, niin kaikista omillaan ollaan kun päästään yhdistämään teknologia ja luovat ratkaisut markkinoinnissa. Esimerkiksi REDI:n verkkosivuille yhdistettiin REDI:n asiakkaiden rajapintoja, millä näytetään päivän leffoja. Ja nää saa muuten aika kätsysti ajettua vaikka REDI:n digimarkkinointiin.

04

Avaimet käteen

Pystytään tarjoamaan avaimet käteen-tyyppisiä ratkaisuja laajan osaamisemme myötä: suunnittelu, sisällöt, henkilöhaastattelut, käyttöliittymät, koodit, analytiikka, hosting ja ylläpito.. you name it. Me kyllä haastetaan ja haetaan vastaukset.

05

Huolenpito

Sun ei tarvi murehtia (ellet halua) hosting-ratkaisuista, ohjelmistolisensseistä tai sivuston toimivuudesta. Tarjotaan aina kaikkiin toteutuksiimme ylläpitoratkaisu, jolloin teidän ei tarvitse repiä hiuksia sivuston toimivuuden kanssa.

06

.. as a Service

Ollaan tehty myös avaimet käteen-projekteja kiinteällä kuukausihinnalla, sisältäen kaiken tarvittavan suunnittelusta ylläpitoon. Kysy lisää .. as a service-mallista, niin kerrotaan mielellään lisää.

Viimeisimpiä tarinoita

Autolle.com
Cloqqa
Feelia
Fimma
Honkajoki Oy
Kauppakeskus REDI
Siparila
Sikla
VTT
"Sloganin kanssa kaikki on menny täysin nappiin! Vastaukset ei jääny ikinä roikkumaan, vaan kommunikointi oli sujuvaa ja nopeaa – plus tietämättömän kysymyksiin vastattiin kärsivällisesti ja niin, että ei-koodarikin tajusi."
Janina Pohja, REDI
Chat

Jutellaanko hetki devauksesta?

Ehdota sopivaa aikaa, niin arvioidaan homma läpi. Juttelu ei meillä maksa mitään.

Development-palvelumme poikkeukselliseksi tekee voimakas osaaminen digimarkkinoinnin ja brändäyksen parissa. Tämän takia esimerkiksi WordPress-verkkosivumme ovat aina hakukoneoptimoituja, rakennettu konvertoimaan ja kunnioittavat yrityksen graafista ilmettä. Olemme myös rakentaneet palvelumme helposti ostettavaksi kokonaisuudeksi, minkä takia puhumme koodikielien sijaan samaa kieltä asiakkaidemme kanssa, teemme olettamuksia oman osaamiskompetenssin pohjalta ja pidetään asiakkaat lähellä.

Tapoihimme kuuluu myös haastaa ja kyseenalaistaa oikeissa hetkissä, puhutaan avoimesti ja suoraan kiertelyn ja kaartelun sijaan, sekä tehdään hommat kunnon passionilla ja rakkaudesta lajiin. Tehdään työt siten, että dokumentoinnin sijaan tehdään ja näytetään, ihmettelyn ja pähkäilyn sijaan soitetaan ja kysytään, ja välillä vaan tehdään ja kerrotaan sitten. Tämä siksi, että halutaan tehdä hyvä ja kannattava projekti kummallekkin osapuolelle.

Vaikka meillä on ihan kokeneita tekijöitä, niin kokemuksesta ollaan opittu, että välillä kannattaa osaamismutun sijaan katsoa pari sekuntia dataan ja analytiikkaan, ja sitten vasta vetää johtopäätöksiä. Ei siis tehdä perstuntumalla duunia.

Data on meille myös sen verta tärkeetä, että se näkyy myös meidän töissä. Esimerkiksi tehtiin yhdelle meidän asiakkaalle BI-näkymä, josta näkivät mitä asioita sivustolta haetaan, jotka ei tuota hakutulosta. Meidän on asiakkaan kanssa nyt aika mukava kehittää sivustoa, kun asetettiin heti alusta asti kunnon pisteet datankeruulle ja tehdään töitä perustuen faktaan.

Ota yhteyttä

Tuukka Palokangas

Tuukka Palokangas

COO, Partner