fbpx
We are hiring

Dev

Suunnitellemme, rakennamme ja kehitämme moderneja verkkosivustoja, verkkokauppoja ja verkkopalveluita.

Slogan toteuttaa WordPress – verkkosivustoja ja -palveluita. Kun teemme verkkokauppoja, käytämme siihen Woocommercea. Käytännössä jokainen asiakas saa täysin oman näköiset ja tuntuiset sivut, sillä emme käytä verkkosivuprojekteissa valmiita templateja heikkoine lisäosineen.

Jokainen projekti tehdään tarve edellä – verkkosivuilla ja-palvelulla on oltava jokin tehtävä. Siihen tehtävään lähdetään vastaamaan hyvällä sivusto- ja sisältösuunnitelmalla, jonka pohjalta tehdään logiikka kuntoon eli ns. rautalangat. Kun käytettävyys on todettu, tehdään sivustosta visuaaliset layoutit. Design lockin jälkeen alkaa armoton koodaaus.

Prinsiipit

01

Käytettävyys

Rakennetaan paras kokemus: loppukäyttäjälle sekä meidän asiakkaalle. Jos loppukäyttäjän käyttökokemus falskaa, on sivusto paska. Jos meidän asiakas ei pysty käyttämään ja päivittämään sivustoaan, on sivusto paska. Ja mehän ei tehdä paskoja sivustoja.

02

Konversiot

Sivustolla on aina joku tehtävä. Suunnitellaan sivustot tukemaan näitä tehtäviä ja varmistetaan onnistuminen ajattelemalla touhua asiakkaan näkökulmasta.

03

Kokonaisuus

Muistetaan the big picture. Sen takia toteutuksissa huomioidaan yhtä sun toista: hakukonenäkyvyyttä, myynnin tukea, some-jaettavuutta, integraatiota, analytiikan ja mittaamisen, brändinrakennusta, viestintää, asiakaspalvelun kuormituksen ja vaikka mitä muuta.

04

Sisältö

Sivuston loppukäyttäjä ei hae ikinä koodia, ei kauniita visuja eikä hienosti muotoiltuja lauseita. Tarjotaan käyttäjälle vastaus etsimäänsä asiaan.

05

Team First

Tekniikka ei ole kuningas, design ei ole kuningas eikä sisältö ole kuningas. Hyvä verkkosivusto koostuu näiden kolmen hyvästä yhteistyöstä.

06

Tiedon automaattinen kulku

Verkkosivuille voidaan hakea monesta eri tietolähteestä tietoa sekä tietenkin lähettää sitä edelleen. Me tehdään tarvittavat integraatiot, jotta manuaalihommilta säästytään.

Tutustu muutamaan toteutukseemme

01

Autolle.com

Autolle.com
Read story
02

Sikla

Sikla
Read story
03

Siparila

Siparila
Read story
04

Honkajoki

Honkajoki
Read story
Katso kaikki