fbpx
We are hiring

Palvelut

Design | Dev | Digi salesman | Graphic production

01

Design

Brändi-ilmeet
Logot
Pakkaukset
Brändiohjeistot
Kampanjat

Sloganin design-tiimi koostuu kokeneista tekijöistä, joiden käsiä ei mutuilu ohjaa. Aina kun vain projektin resurssit antaa periksi, me tehdään huolellinen taustatutkimus, jotta sekä me että asiakkaat ymmärtäis aihetta paremmin. Ja kun työ perustuu faktoihin, ei tarvitse nojata pelkästään suunnittelijan visioon. Tehdään siis tietoon perustuvia brändi-ilmeitä, ja jalkautetaan ne sopivalla tavalla.

Asiakkaita

02

Dev

WordPress
WooCommerce
PWA
Integraatiot
– Isokivi
– Pipedrive
– Mailchimp
– NettiX
– REST / GraphQL / SOAP
– jne.

WordPress on Sloganin DEV-tiimin hyppysissä. Toki me tehdään myös ihan normiverkkosivustoja, mutta isommat verkkopalvelut integraatioineen on meidän ydinosaamista. Me ollaan toteutettu integraatioita mm. eri myynnin ja markkinoinnin ohjelmiin sekä erilaisiin tietolähteisiin. Parhaimmillaan verkkopalvelu voi kääntyä koko liiketoiminnan perustaksi. DEV-tiimiltä löytyy myös laajempien ohjelmistojen UI/UX- osaamista. Datasta se tämäkin tiimi ponnistaa, eli aina projektin aluksi haetaan vahvasti dataa projektin tueksi.

Asiakkaita

03

Digi Salesman

Tekstituotanto
LinkedIn
Facebook
Instagram
Mailchimp
YouTube
Google Ads, hakusana- ja displaymainonta
Google Data Studio
Myyntiländärit

Digimarkkinointia sisällöntuotanto edellä. Palvelupaketti, jossa mennään tarkalla prosessilla ja suunnitelmalla. Tekeminen suunnitellaan ja budjetoidaan aina meidän omaan Cloqqaan, niin kaikki pysyy kärryillä koko matkan ajan. Pikavoittoja ei ole saatavilla – digimarkkinointi on määrätietoista kehitystyötä.

Jos digimarkkinoinnin budjettisi on alle 3000 € kuukaudessa, kannattaa melkein opetella tekemään se itse. Meidän tiimi palvelee asiakkaita, jotka varaa digimarkkinointiin vähintään 50 000 € vuodessa.

04

Graphic Production

Tiketöity systeemi
Graafinen materiaali

Graafisen tuotannon tiimi tuottaa arjen avuksi ja yrityksen iloksi monipuolisesti visuaalisia materiaaleja. Meillä on tässä tukena järjestelmä, jonka avulla tilaaminen on helppoa ja saat vastauksetkin hyvin nopeasti. Suurin osa meidän asiakkaiden ulospäin näkyvistä materiaaleista pyörähtää Antin luotsaaman tiimin käsien kautta.

Asiakkaita

Prosessi

Kyllä! Meillä on viilattu prosesseja, jotta yhteistyö olisi mutkatonta ja simppeliä.

Me ollaan toimintamme alusta saakka tiedetty, että mainostoimistojen työntekijät ei tykkää pyöriä jatkuvassa mankelissa ja asiakkaita ärsyttää mainostoimistoissa kommunikaation vähäisyys sekä aikataulujen ja budjettien paukkuminen. Siksi, hyvä asiakas, me ollaan prosessoitu tekemistä aika paljon. Ja lisää on tulossa.

Me uskalletaan luvata, että meidän kanssa tiedät, mitä on tapahtumassa, missä mennään kustannuksissa ja että sovittu aikataulu pitää. Samalla se tarkoittaa sitä, että me molemmat sitoudutaan projektiin ja sen aikatauluihin. Me halutaan pitää yhteistyö simppelinä ja sujuvana.