fbpx
We are hiring

Palvelut

Design | Dev | Growth hacking

01

Design

Brändi-ilmeet
Logot
Brändiohjeistot
Kampanjat

Sloganin design-tiimi koostuu kokeneista tekijöistä, joiden käsiä ei mutuilu ohjaa. Aina kun vain projektin resurssit antaa periksi, me tehdään huolellinen taustatutkimus, jotta sekä me että asiakkaat ymmärtäis aihetta paremmin. Ja kun työ perustuu faktoihin, ei tarvitse nojata pelkästään suunnittelijan visioon. Tehdään siis tietoon perustuvia brändi-ilmeitä, ja jalkautetaan ne sopivalla tavalla.

Asiakkaita

02

Dev

WordPress
WooCommerce
PWA
Integraatiot
– Isokivi
– Pipedrive
– Mailchimp
– NettiX
– REST / GraphQL / SOAP
– jne.

WordPress on Sloganin DEV-tiimin hyppysissä. Toki me tehdään myös ihan normiverkkosivustoja, mutta isommat verkkopalvelut integraatioineen on meidän ydinosaamista. Me ollaan toteutettu integraatioita mm. eri myynnin ja markkinoinnin ohjelmiin sekä erilaisiin tietolähteisiin. Parhaimmillaan verkkopalvelu voi kääntyä koko liiketoiminnan perustaksi. DEV-tiimiltä löytyy myös laajempien ohjelmistojen UI/UX- osaamista. Datasta se tämäkin tiimi ponnistaa, eli aina projektin aluksi haetaan vahvasti dataa projektin tueksi.

Asiakkaita

03

Growth hacking

Konversio-optimointi
LinkedIn
Facebook
Instagram
Mailchimp
YouTube
Ohjelmallinen ostaminen
Google Ads, hakusana- ja displaymainonta
Google Data Studio
Myyntiländärit

Growth hacking tiimin tehtävä on tuottaa kasvua asiakkaan digitaalisissa kanavissa. Kasvuhakkerointi on moniulotteista digitaalisen markkinoinnnin osaamista, jossa keskiössä on ketterä testaaminen ja tulosten analysointi. Prosessimaista mutta luovaa tekemistä, jossa suunnitellaan toimet enintään kahdeksi viikoksi eteenpäin.

Palvelu sopii asiakkaille, jotka haluavat investoida digitaalisiin myyntikanaviin ja ymmärtävät niiden tärkeyden yrityksen menestyksessä.

Prosessi

Kyllä! Meillä on viilattu prosesseja, jotta yhteistyö olisi mutkatonta ja simppeliä.

Me ollaan toimintamme alusta saakka tiedetty, että mainostoimistojen työntekijät ei tykkää pyöriä jatkuvassa mankelissa ja asiakkaita ärsyttää mainostoimistoissa kommunikaation vähäisyys sekä aikataulujen ja budjettien paukkuminen. Siksi, hyvä asiakas, me ollaan prosessoitu tekemistä aika paljon. Ja lisää on tulossa.

Me uskalletaan luvata, että meidän kanssa tiedät, mitä on tapahtumassa, missä mennään kustannuksissa ja että sovittu aikataulu pitää. Samalla se tarkoittaa sitä, että me molemmat sitoudutaan projektiin ja sen aikatauluihin. Me halutaan pitää yhteistyö simppelinä ja sujuvana.