AVOIN HAKEMUS

Hae meille avoimen hakemuksen kautta!

Slogan on vauhdikkaasti ja kannattavasti kasvava 15 hengen kehityshaluinen ja tulosorientoitunut digitoimisto. Sloganin tavoite on olla Suomen halutuin kumppani WordPress-toteutuksissa sekä digimarkkinoinnissa. Asiakkaita Slogan palvelee ympäri Suomen ja työntekijöitä 4 paikkakunnalla – toimistot löytyvät Helsingistä ja Jyväskylästä. Sloganin toimintaa ohjaavat vahvat arvot: simppeliys, suoruus ja kehittyminen.

Vaikka sopivaa avointa paikkaa ei olisikaan avoinna juuri nyt, voit aina lähettää avoimen hakemuksen. Lupaamme vastata jokaiseen hakemukseen.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Takuulla monipuolisia projekteja, joissa pääset sukeltamaan asiakasyritysten liiketoiminnan koukeroihin ja pohtimaan keinoja näkyvyyden ja myynnin kasvattamiseksi.
  • Työskentelykulttuurin, jossa työystävää autetaan, tuetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Yrityksemme on vahvassa kasvussa, mutta kiinnitämme myös huomion hyvinvointiin ja kulttuuriin.
  • Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta vaativan roolin, joka kuitenkin antaa mahdollisuuden tasapainottaa työtä ja vapaa-aikaa.
  • Palkkaa kokemuksen ja osaamisesi mukaan, joten perustele näitä näkökulmia alla olevaan Hubbarilomakkeeseen. Voit myös liittää mukaan esim. linkin LinkedIn-profiiliisi vakoilutyön helpottamiseksi, kiitos!

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ota meihin pian yhteyttä. Järjestämme nopeallakin aikataululla työhaastatteluita videoitse.

Hakemus sisään & puita!

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän verkkosivujen ja digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.

Sopiiko paremmin kaverille? Sharing is caring…

Lisää työpaikkoja