Sales Development Representative/SDR

Etsitkö osa-aikaista myyntityötä opiskelujen oheen? Etsimme B2B-myynnistä kiinnostuneita osa-aikatöihin (n. 10-20h/vko).

Autamme suomalaisia verkkokauppoja sekä B2C-yrityksiä kasvamaan maksetun digimarkkinoinnin avulla. Sertifioidut digimarkkinoinnin konsulttimme hoitavat omaa asiakassalkkuaan, ja meillä on jo yli 70 jatkuvaa asiakkuutta hoidettavana.

Uskomme, että aktiivinen koulutus sekä osaamisen kehittäminen vie asiakkaamme sekä meidät kohti huipputuloksia. Asiakas- sekä työntekijätyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Etsimme B2B-myynnin alkupäähän osa-aikaisia työntekijöitä (Sales Development Representative/SDR-rooliin). Konkreettisesti työ sisältää puhelin-, email-, txt- & LinkedIn-keskusteluja Suomen TOP-kasvuyritysten päättäjien kanssa, tavoitteena sopia tapaamisia niiden kanssa, joilla on ostoikkuna auki tai joilla herää kiinnostus. Pääset halutessasi mukaan etänä pidettäviin myyntitapaamisiin potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä seuraamaan asiakastyötä jo olemassaolevien asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme

  • Teet töitä toimistoltamme käsin Jyväskylästä. Koeajan jälkeen voit tehdä töitä myös etänä, vaikkapa toiselta paikkakunnalta.
  • Vahvan tuen työssä onnistumiseen.
  • Myytävän palvelun, jolle on tarvetta ja kysyntää kasvuhaluisilla verkkokaupoilla sekä b2c-yrityksillä
  • Ammattimaisen mutta rennon yrityskulttuurin, jossa valmennamme työntekijöistämme alan halutuimpia digimarkkinoinnin konsultteja.

Tavoitteet

Tavoitteenasi on kontaktoida 50-100 kohderyhmämme päättäjää viikottain monikanavaisesti (sähköposti, puhelin, txt, linkedin) ja käydä heidän kanssa keskusteluja heidän tilanteesta. Tavoitteenasi on pyrkiä löytämään ongelmia tai haasteita heidän nykytilanteesta, jossa pystyisit heitä auttamaan ja tuottamaan lisäarvoa.

Näiden keskustelujen pohjalta tavoitteesi on löytää viikottain +10 päättäjää jatkotapaamiselle myyntimme kanssa.

Miinuspuolia

  • Yrityspäättäjien aika on arvokasta – etenkin alussa työ voi tuntua vaikealta ja onnistumiset voivat olla tiukassa. Sen vuoksi tarvitset pitkäjänteisyyttä sekä motivaatiota tehdä juuri myyntityötä.
  • Melko itsenäistä ja itseohjautuvaa työtä, joka ei sovi kaikille.

Palkkaus

Tuntipalkka 14-16€/h + bonus jokaisesta sovitusta & toteutuneesta tapaamisesta

Hakeminen

Jos kiinnostuit, toimi näin:

  1. Täytä alla oleva lomake
  2. Kerro hieman itsestäsi, sekä motivaatiostasi oppia
  3. Liitä hakemukseen CV

 

Haastattelemme sopivimmat kandidaatit mahdollisimman pian.

Kannattaa hakea nopeasti, täytämme position heti, kun löydämme sopivan henkilön.

Aloitus onnistuu nopealla aikataululla.

Hakemus sisään & puita!

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän verkkosivujen ja digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.

Sopiiko paremmin kaverille? Sharing is caring…