SEO Specialist

Hae meille SEO Specialistiksi!

Slogan on vauhdikkaasti ja kannattavasti kasvava 15 hengen kehityshaluinen ja tulosorientoitunut digitoimisto. Sloganin tavoite on olla Suomen halutuin kumppani WordPress-toteutuksissa sekä digimarkkinoinnissa. Asiakkaita Slogan palvelee ympäri Suomen ja työntekijöitä 4 paikkakunnalla – toimistot löytyvät Helsingistä ja Jyväskylästä. Sloganin toimintaa ohjaavat vahvat arvot: simppeliys, suoruus ja kehittyminen.

SEOn moro! =)

Aiettä. Tällaista huumoria sinä joutuisit sietämään, mikäli työskentelisit meillä SEO Specialistina. Meillä nimittäin hymy ei hyydy ja ajattelemme digityön tekemisen olevan muutakin kuin kainalo- ja tuskanhikiset työtuntimerkinnät. Etsimme digitaalisen markkinoinnin tiimiimme kokenutta optimoinnin ammattilaista, joka täydentäisi sosiaalisen median ja WordPress-osaajiemme joukkoa. Työ on täysiaikainen, vakituinen ja voit työskennellä Helsingissä, Jyväskylässä, etäjonnena tai -jaanana. (Olemme etäilleet sujuvasti jo ennen koronaa, joten se ei ole meille mikään ”disruptoiva mullistus”, johon pitäisi ”sopeutua”.)

Hakijalta odotamme:

 • Sinulla saisi olla jo karttunutta kokemusta WordPressistä, Woocommercesta, analytiikasta, Search Consolesta, Tag Managerista, hakusanatutkimuksista, teknisestä ja sisällöllisestä saittien parantamisesta, mainonnasta sekä ymmärrystä ylipäätään digitaalisen liiketoiminnan lainalaisuuksista.
 • Growth hacking -mindset on suotavaa. Toivomme saavamme jengiimme ihmisen, jolla on taito analysoida optimointitoimenpiteiden vaikutusta oli asiakkaan toimiala mikä tahansa. Yhtenä päivänä saatat pohtia omakotitalojen myymisen taidetta, toisena päivänä uppoutua vaikkapa sähköurakointiin.
 • Arvostamme myös asiakaspalvelutaitoja, koska SEO-detaljit tulee osata myös viestiä asiakkaille selväsanaisesti, mutta perusteellisesti, vai mitä?
 • Odotamme rohkeutta haastaa ja kehittää tapaamme toimia, ehdottaa uutta ja kykyä ajatella boxin ulkopuolelta.
 • Syväsyntyistä halua oppia uutta digitaalisesta markkinoinnista.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin teknisen opintotaustan
 • Sisällöntuotantoskillssit!

Tarjoamme sinulle:

 • Takuulla monipuolisia projekteja, joissa pääset sukeltamaan asiakasyritysten liiketoiminnan koukeroihin ja pohtimaan keinoja näkyvyyden ja myynnin kasvattamiseksi.
 • Työskentelykulttuurin, jossa työystävää autetaan, tuetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Yrityksemme on vahvassa kasvussa, mutta kiinnitämme myös huomion hyvinvointiin ja kulttuuriin.
 • Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta vaativan roolin, joka kuitenkin antaa mahdollisuuden tasapainottaa työtä ja vapaa-aikaa.
 • Palkkaa kokemuksen ja osaamisesi mukaan, joten perustele näitä näkökulmia alla olevaan Hubbarilomakkeeseen. Voit myös liittää mukaan esim. linkin LinkedIn-profiiliisi vakoilutyön helpottamiseksi, kiitos!

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ota meihin pian yhteyttä. Järjestämme nopeallakin aikataululla työhaastatteluita videoitse.

Hakemusta sisään vaan tästä

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän verkkosivujen ja digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.

Sopiiko paremmin kaverille? Sharing is caring…