fbpx
Sebu Björklund Vaasan toimipisteen johtoon
01.11.2018 - Tiedotteet

Sebu Björklund
Account Director
050 406 0470
sebu.bjorklund (at) slogan.fi

Olli Ropponen
Hallituksen puheenjohtaja
045 131 3984
olli.ropponen (at) slogan.fi

Sloganin Vaasan toimipisteen johtoon asteli Sebu Björklund.

Uusia hienoja tyyppej√§ taas talossa ‚Äď tervetuloa joukkoon, Sebu! Sebu aloitti Vaasan toimipisteen johdossa lokakuussa, ja intoa on kuin Kokki Kolmosella. Vaasan, Kokkolan ja Sein√§joen alueen yritysp√§√§tt√§j√§t tuntevat Sebun kasvot jo entuudestaan, ja¬†jos olet ollut telkkarin √§√§rell√§ MasterChef Suomi 2018 -ohjelman aikaan, olet varmasti bongannut miehen my√∂s vispil√§√§ heiluttamasta.

‚ÄĚHienoa olla taas kotona ja mukana Vaasan sykkeess√§, tallustelemassa torilla ihmisten keskell√§. Olen ollut alalla jo pitk√§√§n ja tied√§n, millaisessa ymp√§rist√∂ss√§ toimimme. Tunnen seudun yritysmaailman ja minusta on hienoa tuoda Sloganille kasvot, jotka tunnetaan alueella. Sloganissa pid√§n erityisesti siit√§, ett√§ se ei ole Vaasan suurin toimisto, mutta ketterin, sopivan kotoisa ja helposti l√§hestytt√§v√§. Mielest√§ni asiakaspalvelu on markkinoinnin t√§rkein asia, ja Sloganilla saa kaupungin parasta palvelua molemmilla kotimaisilla‚ÄĚ, Sebu lupaa ja virnist√§√§.

Sebu on työskennellyt 10 vuotta Ylellä toimittajana, sisällöntuottajana, ohjaajana ja juontajana, minkä jälkeen hän on toiminut päällikkötasolla eri yrityksissä mm. digitaalisten sisältöjen, käyttäjäkokemuksen rakentamisen sekä markkinoinnin suunnittelun ja kehittämisen parissa. Viime vuodet hän on rakentanut monikansallisen yrityksen myyntiverkostoa ja digitaalista liiketoimintaa.

Sebun pitk√§ ja monipuolinen kokemus median, viestinn√§n, myynnin ja markkinoinnin teht√§vist√§ tuo Sloganin l√§nsirannikon toimintaan uutta potkua. ‚ÄĚSebun kytk√∂kset paikalliseen yritysymp√§rist√∂√∂n, kaksikielisyys ja mittava kokemus olivat ratkaisevia tekij√∂it√§ palkkausp√§√§t√∂ksess√§. H√§nell√§ on kokemusta niin markkinoinnin toteuttamisesta kuin johtamisesta p√∂yd√§n molemmilla puolilla. Mahtavaa saada mies mukaan tiimiin, h√§n vie varmasti Slogania eteenp√§in alueella‚ÄĚ, kertoo Sloganin hallituksen puheenjohtaja Olli Ropponen.

Jaa postaus

Ota yhteyttä