fbpx
Slogan osti startup-yritys Cloqqan, ja nyt me jaetaan sen palvelut ilmaiseksi!
22.02.2019 - Tiedotteet
Me halutaan nostaa suomalainen markkinointi kansainväliselle tasolle. Siispä me käärittiin hihat parempien markkinointisuunnitelmien puolesta ja ostettiin startup-yritys Cloqqa ja sen vuosikellopalvelu. Samalla me koodattiin palveluun uusia ominaisuuksia, jotka tukee markkinoinnin suunnittelua, ja muutettiin palvelu maksuttomaksi. Näin me voidaan auttaa kaikkia yrityksiä markkinoinnissa.

Me käärittiin hihat sen puolesta, että kaikilla yrityksillä olisi mahdollisuus tehdä parempia markkinointisuunnitelma, ja ostettiin vuosikellopalvelu Cloqqan liiketoiminta. Samalla me koodattiin siitä täsmätyökalu markkinoinnin suunnitteluun ja budjetointiin. Palvelu oli maksullinen, mutta jatkossa sen saa käyttöönsä maksutta. Bye bye excelit ja powerpointit, sillä niitä ei tämän jälkeen enää tarvita markkinoinnin suunnitteluun.

‚ÄúMarkkinoinnin vuosisuunnitelmien ja budjettien taso n√§kyy heti markkinoinnin laadussa: jos ei oo kunnolla tehty√§ suunnitelmaa, ei oo kunnolla toimivaa markkinointiakaan. Me ollaan tehty t√§t√§ hommaa vuosikausia ja n√§hty paljon Exceliin tehtyj√§ suunnitelma. Yleens√§ ne on sekavia, niit√§ on vaikea p√§ivitt√§√§ ja niit√§ saattaa olla useampi tiedosto eri paikoissa‚ÄĚ, toteaa Olli ja jatkaa:

‚ÄúNyt meill√§ on yrityksille maksuton, selke√§ ratkaisu, joka kokoaa suunnitelmat ja budjetit yhteen ty√∂kaluun. Se auttaa my√∂s toimistoja, koska kun asiakkaan suunnitelmat on selkeit√§ ja koottu yhteen paikkaan, on helpompi l√§hte√§ tekem√§√§n ja kehitt√§m√§√§n.‚ÄĚ

Tulevaisuudessa palvelua tullaan kehittään lisää ja viemään myös kansainvälisille markkinoille. Cloqqan perustajajäsen ja toimitusjohtaja Juho Haukkala luottaa Cloqqan uuteen tulevaisuuteen:

‚ÄúCloqqan tiimin suurin haaste on ollut l√∂yt√§√§ aikaa vied√§ sovellusta eteenp√§in. Oli hienoa l√∂yt√§√§ liiketoiminnalle ostaja, jolla on aikaa ja taitoa kehitt√§√§ palvelua niin, ett√§ se saadaan laajempaan k√§ytt√∂√∂n ja viel√§ maksuttomana. T√§rkeint√§ meille on, ett√§ kehitys jatkuu ja Cloqqa vied√§√§n seuraavalle tasolle, koska n√§emme palvelussa paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia.‚ÄĚ

Lisätietoa:

Olli Ropponen
Hallituksen puheenjohtaja
Great Slogan Oy
045 131 3984
olli.ropponen@slogan.fi

Juho Haukkala
Toimitusjohtaja, perustajajäsen
Cloqqa Oy
050 578 0747
juho@cloqqa.fi

Jaa postaus

Ota yhteyttä