Slogan osti startup-yritys Cloqqan, ja nyt me jaetaan sen palvelut ilmaiseksi!

Me halutaan nostaa suomalainen markkinointi kansainväliselle tasolle. Siispä me käärittiin hihat parempien markkinointisuunnitelmien puolesta ja ostettiin startup-yritys Cloqqa ja sen vuosikellopalvelu. Samalla me koodattiin palveluun uusia ominaisuuksia, jotka tukee markkinoinnin suunnittelua, ja muutettiin palvelu maksuttomaksi. Näin me voidaan auttaa kaikkia yrityksiä markkinoinnissa.
Me käärittiin hihat sen puolesta, että kaikilla yrityksillä olisi mahdollisuus tehdä parempia markkinointisuunnitelma, ja ostettiin vuosikellopalvelu Cloqqan liiketoiminta. Samalla me koodattiin siitä täsmätyökalu markkinoinnin suunnitteluun ja budjetointiin. Palvelu oli maksullinen, mutta jatkossa sen saa käyttöönsä maksutta. Bye bye excelit ja powerpointit, sillä niitä ei tämän jälkeen enää tarvita markkinoinnin suunnitteluun.

“Markkinoinnin vuosisuunnitelmien ja budjettien taso näkyy heti markkinoinnin laadussa: jos ei oo kunnolla tehtyä suunnitelmaa, ei oo kunnolla toimivaa markkinointiakaan. Me ollaan tehty tätä hommaa vuosikausia ja nähty paljon Exceliin tehtyjä suunnitelma. Yleensä ne on sekavia, niitä on vaikea päivittää ja niitä saattaa olla useampi tiedosto eri paikoissa”, toteaa Olli ja jatkaa:

“Nyt meillä on yrityksille maksuton, selkeä ratkaisu, joka kokoaa suunnitelmat ja budjetit yhteen työkaluun. Se auttaa myös toimistoja, koska kun asiakkaan suunnitelmat on selkeitä ja koottu yhteen paikkaan, on helpompi lähteä tekemään ja kehittämään.”

Tulevaisuudessa palvelua tullaan kehittään lisää ja viemään myös kansainvälisille markkinoille. Cloqqan perustajajäsen ja toimitusjohtaja Juho Haukkala luottaa Cloqqan uuteen tulevaisuuteen:

“Cloqqan tiimin suurin haaste on ollut löytää aikaa viedä sovellusta eteenpäin. Oli hienoa löytää liiketoiminnalle ostaja, jolla on aikaa ja taitoa kehittää palvelua niin, että se saadaan laajempaan käyttöön ja vielä maksuttomana. Tärkeintä meille on, että kehitys jatkuu ja Cloqqa viedään seuraavalle tasolle, koska näemme palvelussa paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia.”

Lisätietoa:

Olli Ropponen
Hallituksen puheenjohtaja
Great Slogan Oy
045 131 3984
olli.ropponen@slogan.fi

Juho Haukkala
Toimitusjohtaja, perustajajäsen
Cloqqa Oy
050 578 0747
juho@cloqqa.fi

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Kiinnostuitko osaamisestamme?

Täytä lomake ja olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää lukemista

Parempaa arkea digimarkkinointiin?