fbpx

Slogan pistää Jyväskylän kiekkoilmiö JYPin ilmeen uusiksi

JYPin faniyhteisöä oottaa ensi kaudella yllätys, kun JYP sorvaa joukkueen edustukseen uutta virtaa – tällä kertaa uudella ilmeellä, jonka luomisesta me ollaan saatu kunnia! Hihat on jo kääritty ylös, ja koko jengi on pähkinöinä siitä, mitä on tulossa.

Ihan kaikkea me ei räjäytetä atomeiksi, joten jyppiläisillä ei heitä maailma kärrynpyörää. Pehmeä lasku paras lasku. Tavoitteena on luoda liigajoukkueelle uusi, päräyttävä ilme, joka huomataan varmasti, ja uudistuksen kohteena on ennen kaikkea JYPin digitaaliset markkinointimateriaalit. Logo ja värit tulee siis säilymään ennallaan, joten no worries, JYPin fanit. Muusta vielä neuvotellaan, ja lopputulos esitellään sitten syksyllä!

Uudella ilmeellä JYP hakee uudenlaista lähtökohtaa seuraavalle kaudelle. Menestys on viime vuosina vaihdellut, ja joukkueen entisen puolustajan ja kaksinkertaisen SM-kultamitalistin Kalle Koskisen mukaan nyt on hyvä aika pistää vähän palikoihin vauhtia. “Me halutaan mennä koko ajan eteenpäin, ja uusi ilme antaa varmasti uutta ponnistusvoimaa syksyllä alkavaan kauteen. Tällä halutaan herättää huomiota niin Keski-Suomessa kuin kauempanakin”, summaa Koskinen.

Yhteistyön pohjalla on paitsi yhteneväinen arvomaailma, myös Sloganin oman olympiamitalistin Mikon tausta ja kokemus kilpaurheilusta. Niillä saatiin JYPin tyypit vakuutettua. Urheilun ympärillä on jatkuvasti iso mediamyllytys ja isoja tunteita, ja joukko faneja elää täysillä mukana joukkueen tappioissa ja voitoissa ylitsepursuavalla intohimolla. Uusi ilme ei siis kosketa pelkästään JYPiä, vaan myös sen ympärillä olevaa yhteisöä.

Me halutaan olla mukana rakentamassa JYPin menestystarinaa ja raivaamassa auki polkua kohti seuraavan kauden tiukkoja pelejä. Jääkiekko herättää etenkin Suomessa ihmisissä massiivisia tunteita, ja kun nuo tunteet saadaan pintaan, syntyy kiikkustuolitarinoita, joita muistellaan hamaan tappiin saakka.

“JYPin ympärillä on vahva yhteisö, joka on intohimoisesti mukana JYPin peleissä. Intohimo on se tekijä, joka saa meidät janoamaan menestystä, ja puhun tässä niin JYPistä, Sloganista kuin faneistakin. Mahtavaa päästä konkreettisesti tekemään jotain yhteisön puolesta ja auttaa myös JYPiä luomaan niitä tarinoita, joita muistellaan sitten kiikkustuoleissa vanhoina”, tuumaa Mikko.

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lisää lukemista

Nainen selaa verkkokauppaa

Verkkokaupan trendit Suomessa 2021

Verkkokaupan kasvu on kokenut maailmanlaajuisesti todellisen sysäyksen vuoden 2020 aikana. Viime vuodesta lähtien ihmiset ovat alkaneet siirtää ostorutiinejaan internetiin räjähdysmäisella tavalla. Verkkokauppojen kasvun odotetaan jatkuvan

Lue artikkeli →
facebook vs apple

Facebook-mainonta ja Applen evästerajoitukset

Kesäkuussa 2020 Apple ilmoitti uusista käytännöistä koskien iOS 14-päivitystään. Päivityksen myötä App Storen sovelluksille tulee pakolliseksi ehdottaa käyttäjiään estämään sovelluksen tekemä käyttäjäseuranta iOS 14-laitteissa.  Muutoksen

Lue artikkeli →

Varaa maksuton strategiapalaveri

Jos et saa palaverista uusia ideoita ja hyötyä, saat laskuttaa meitä tuntihinnastomme mukaisesti.