Slogan uudisti Siklan verkkopalvelun

Mainostoimisto Slogan uudisti rakennusalan konserni Siklan verkkopalvelun ja visuaalisen identieetin.

Uudistuneen strategian ja projektin pohjaksi Sikla teki laajan käyttäjäkokemuskyselyn, jolla selvitettiin mitä Siklan rakentamissa asunnoissa, hoivakiinteistöissä, kouluissa, päiväkodeissa ja toimitiloissa toimivat käyttäjät tiloissaan arvostavat ja mitä täytyisi tehdä paremmin. Tämä oppi sekä käyttäjälähtöisyys otettiin keskiöön myös uudessa verkkopalvelussa.

"Siklan verkkopalvelun uudistaminen oli mielenkiintoinen kokonaisuus - sivusto on laaja ja sen täytyy tarjota hyvää sisältöä melko erilaisille kohderyhmille. Lähdimme kokoamaan palvelua pohjautuen dataan käyttäjien toimista ja tarpeista sivustoilla. Ajatuksena oli rakentaa skandinaavinen ja omaleimainen palvelu. Projekti lanseerattiin sloganilla "Tehty sulle", ja kyllä se kuvaa Siklaa todella hyvin," kertoo Sloganin Digital AD Johannes Haukkala.

"Olemme todella tyytyväisiä projektin kulkuun ja ylpeitä lopputuloksesta. Yhdessä Sloganin kanssa saimme rakennettua paljon hienomman ja sujuvamman kokonaisuuden, kuin ennen projektia uskalsimme kuvitellakaan. Aivan upeaa lähteä viemään nyt Siklan viestiä yhä eteenpäin ja olen aivan varma siitä, että "Tehty Sulle", tulee konkreettisesti näkymään Siklan käyttäjäkokemuksissa," fiilistelee Siklan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maarit Kokkonen.

Lisätietoa:
Tuukka Palokangas
COO, Slogan
040 1923 933
tuukka.palokangas@slogan.fi

ja

Maarit Kokkonen
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Sikla
040 350 1564
maarit.kokkonen@sikla.fi

Sikla on vuonna 2007 perustettu rakennusalan konserni, johon kuuluvat pientalotoimittaja Siklatalot Oy, asunto- ja toimitilatuotantoon, kouluihin, hoivakoteihin ja päiväkoteihin erikoistunut Siklatilat Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2019 tavoittelee 117 miljoonan euron liikevaihtoa. Konsernilla on toimipisteitä Tupoksessa, Vantaalla ja Lempäälässä ja se työllistää noin 240 henkilöä

Slogan on suorapuheinen Helsingissä, Jyväskylässä ja Vaasassa toimiva mainostoimisto. Yrityksen palveluita ovat tuloksekkaiden verkkosivustojen rakentaminen ja data-ohjattu digimarkkinointi. Yhtiö työllistää noin 16 henkilöä ja kasvaa vauhdilla. Asiakkaina sillä on muun muassa Kauppakeskus REDI, Sikla, Autolle.com ja muita oman alansa muutoksentekijöitä.

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Kiinnostuitko osaamisestamme?

Täytä lomake ja olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää lukemista

Parempaa arkea digimarkkinointiin?