Kulttuuri

Simppeliys, suoruus ja kehittyminen – siinäpä arvot, jotka ohjaavat tekemistämme Sloganilla.

Slogan on vuonna 2017 perustettu toimisto, jonka tiimi koostuu pelkästään digimarkkinoijista. Profiloimme Sloganin tuloshakuiseksi digitoimistoksi. Pyrimme aidosti auttamaan asiakkaitamme kasvamaan – asiakkaillamme on vakiintunut liiketoiminta ja useimmilla oma verkkokauppa.

Hyvällä meiningillä tai ei lainkaan

Tyypillisin asiakkaamme on verkkokauppaa pyörittävä tai aloittava yritys, jolla on jo vakiintunutta liiketoimintaa. Sinne me painetaan maksettua digimainontaa niin että asiakkaat ostaa ja kauppa käy. 

We don’t work with assholes. Tämä pätee niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin. Jos huomaamme jo myyntivaiheessa, ettemme pysty istumaan asiakkaan kanssa vilpittömästi samalla puolella pöytää, annamme jonkun muun toimiston tehdä työn. Saattaa kuulostaa kummalliselta digitoimistojen kilpailutilanteen huomioonottaen, mutta tämän periaatteen myötä meillä on todella mukavia asiakkaita! Viikkopalavereissa nauretaan, heitetään läppää ja ollaan omat itsemme, sekä tietty tutkitaan mitä on saatu aikaan ja mitä seuraavaksi tehdään.

Edison, Jobs ja Dalai Lama – Sloganin kulttuuria

Palkitsemme vuosittain kolme henkilöä kiertopalkinnolla. Vuoden kehittyjä saa Edison Trophyn, simppeleimpiä ja eteenpäinvieviä ratkaisuja eniten keksinyt henkilö Jobs Trophyn ja vuoden humaanein henkilö Dalai Trophyn.

Lisäksi vuosittain jaetaan Vuoden atk-tukihenkilö-palkinto, joka on tänä vuonna itseoikeutetusti olympiamitalisti-asiakkuusjohtajamme Mikko Ronkaisen hallussa. 😘

Kiertopalkintojen lisäksi äänestämme kuukausittain työntekijän – kuukauden kovimman luun, joka mielestämme ansaitsee kiitoksen ja tietysti asiaankuuluvan rahapalkkion.

Mihin Slogan on matkalla?

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme parempia myynnillisiä tuloksia maksetun digimainonnan avulla. Olemme vahvassa kasvusuunnassa ja meille merkitsee paljon myös se, että asiakkaamme kasvavat ja ovat meihin tyytyväisiä. 

Onpa tulevaisuutemme mitä tahansa, tulemme silti säilyttämään kodinomaisen yhteisöllisyyden ja huumorin. Jatkossakin pikkujoulut teemoitetaan vaikkapa toimistotyöläisten olympialaisiksi kisapasseineen tai kasarihenkisiksi peruukkikimaraksi!🤡

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.