Kulttuuri

Simppeliys, suoruus ja kehittyminen – siinäpä arvot, jotka ohjaavat tekemistämme Sloganilla.

0 / 5
Työntekijöiden fiilisindeksi, elokuu 2021

Slogan on vuonna 2017 perustettu toimisto, jonka tiimi koostuu digimarkkinoijista, designereista ja WordPress-kehittäjistä. Profiloimme Sloganin tuloshakuiseksi digitoimistoksi. Pyrimme aidosti auttamaan asiakkaitamme kasvamaan – olipa kyseessä sitten juuri toimintaansa aloitteleva yritys tai pörssiyhtiö. Samalla muovaamme kauniimpaa ja toimivampaa digitaalista maailmaa, työ kerrallaan.

Tanakasti samalla puolella pöytää

Tyypillisin asiakasprojektimme on verkkosivu-uudistus, joka jatkuu sivustolanseerauksen jälkeen digimarkkinoinnin yhteistyönä. Silloin tällöin projektiin kuuluu myös brändin kehittäminen. Tässäpä siis se pyhä kolminaisuus, jonka ympärillä pyörimme: saitit, verkkokaupat ja digimarkkinointi. 

We don’t work with assholes. Tämä pätee niin työkavereihin kuin asiakkaisiinkin. Jos huomaamme jo myyntivaiheessa, ettemme pysty istumaan asiakkaan kanssa vilpittömästi samalla puolella pöytää, annamme jonkun muun toimiston tehdä työn. Saattaa kuulostaa kummalliselta digitoimistojen kilpailutilanteen huomioonottaen, mutta tämän periaatteen myötä meillä on todella mukavia asiakkaita! Sprinttipalavereissa nauretaan, heitetään läppää ja ollaan omat itsemme.

Edison, Jobs ja Dalai Lama – Sloganin kulttuuria

Palkitsemme vuosittain kolme henkilöä kiertopalkinnolla. Vuoden kehittyjä saa Edison Trophyn, simppeleimmän ratkaisun keksinyt henkilö Jobs Trophyn ja vuoden humaanein henkilö Dalai Trophyn.

Lisäksi vuosittain jaetaan Vuoden atk-tukihenkilö-palkinto, joka on tänä vuonna itseoikeutetusti olympiamitalisti-asiakkuusjohtajamme Mikko Ronkaisen hallussa. 😘

Kiertopalkintojen lisäksi äänestämme kuukausittain työntekijän – kuukauden kovimman luun, joka mielestämme ansaitsee kiitoksen.

Sillisalaatista selkeyteen

Me Sloganilla olemme olleet töissä muuallakin. Useammalla on vuosien kokemus toisista toimistoista tai vaikkapa yksityisyrittäjyydestä. Siksi meillä on palava halu kehittää Slogania suuntaan, jossa:

  • myymme dev-tiimissä vain joko puolikkaita tai kokonaisia päiviä
  • näin ollen myös kirjaamme puolikkaita tai kokonaisia päiviä
  • keskitymme yhteen tai korkeintaan kahteen asiakastyöhön kerrallaan – esimerkiksi designer saattaa viettää xd:n parissa kolmekin viikkoa
  • pyrimme pois sillisalaattimaisista työpäivistä, joista tuloksena on vain kulmakarvahiki, kehäajatukset ja epämääräinen kasa rypistyneitä post-it-lappuja
  • arvostamme, kannustamme ja kiitämme toisiamme
  • kiinnitämme huomion ihmisten hyvinvointiin. Mittaamme jengimme hyvinvointia kuukausittain ja vuoden 2021 aikana luomme Sloganin hyvinvointikirjan, joka raamittaa arkeamme astetta tarkemmin
  • olemme jatkossakin työntekijöidemme omistama yritys, jolla ei ole varsinaista toimitusjohtajaa

Mihin Slogan on matkalla?

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme parempia myynnillisiä tuloksia digitaalisten keinojen avulla. Olemme vahvassa kasvusuunnassa ja meille merkitsee paljon myös se, että asiakkaamme kasvavat ja ovat meihin tyytyväisiä. Meille saa lähettää avoimia työhakemuksia ja pyrimme ottamaan “Slogan Academyyn” pari harjoittelijaa vuosittain.

Onpa tulevaisuutemme mitä tahansa, tulemme silti säilyttämään kodinomaisen yhteisöllisyyden ja huumorin. Jatkossakin pikkujoulut teemoitetaan vaikkapa toimistotyöläisten olympialaisiksi kisapasseineen tai kasarihenkisiksi peruukkikimaraksi!🤡

Arvot ohjaa tekemistä

Näistä ei jousteta. Me luvataan olla simppeleitä ja suoria. Ja se mikä on varmaa, meidän kanssa pääset kehittämään tuloksia – oikeaan suuntaan. 

Simppeliys

Teemme simppeleitä ja tuloshakuisia ratkaisuja. Ei näprätä turhia, vaan mennään mahdollisimman suoraviivaisesti kohti tavoitetta.

Suoruus

Puhumme suoraan ja seisomme sanojemme takana. Asiantuntijamme toimivat suoraan asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa ilman välikäsiä ja puhuvia päitä. Kerromme sinulle asioita, joita et halua kuulla.

Kehittyminen

Haluamme ja lupaamme kehittyä. Kehitymme yksilöinä yhä paremmiksi työssämme ja elämässämme. Lupaamme, että kanssamme myös teidän verkkosivujen ja digimarkkinoinnin tulokset kehittyvät.