fbpx
We are hiring

Crimppi

Uudelleenbrändäys

Crimppi on vuonna 2000 perustettu, globaali ja asiakaslähtöinen sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kumppani. Konserni valmistaa johdin- ja valokuitusarjoja sekä tarjoaa erilaisia tuotesuunnittelu- ja kokoonpanopalveluita. Crimpin tehtaat sijaitsevat Kiinassa, Kroatiassa ja Vaasassa, minkä ansiosta konserni voi tarjota asiakkailleen paikallista palvelua kansainvälisen toiminnan eduilla.

Näitä on tehty:

– Bränditutkimus
– Brändiuudistus
– Viestinnän kiteytys

Asiakkaan tarve

Crimpillä on vahva kasvustrategia, mutta konsernin brändi oli jäänyt jälkeen eikä palvellut enää konsernin tavoitteita ja missiota. Globaali työntekijätutkimus paljasti, että brändi oli työntekijöiden mielestä vanhanaikainen eikä se erottunut kilpailijoiden joukosta. Tarvittiin brändi, joka viestii vahvasti yrityksen ydintoiminnasta ja arvoista – sekä tietenkin jättää kilpailijat pölyä puremaan.

Ydinosaaminen on brändin punainen lanka

“Ei saa olla limenvihreä eikä oranssi.” Tämä oli ainut rajoitus suunnittelulle. Suunnittelun pohjaksi napattiin konsernin ydinosaaminen, johtimien krimppaus, josta myös uuden logon R-elementti sai inspiraationsa. Johtimista tehtiin kuvaelementtejä, joita on helppo hyödyntää kaikessa konsernin markkinointimateriaaleissa, ja vahva värimaailma kuvastaa konsernin rohkeutta erottua joukosta ja seurata omaa polkuaan. Arvoille luotiin omat ikonit, joissa Crimpin liitin seikkailee erilaisissa olosuhteissa.

Tarinan pähkinä

Crimpin ja Sloganin arvomaailma on tosi samankaltainen, mikä osaltaan edesautti sitä, että yhteistyö sujui. Se mieletön tekemisen energia ja globaali asenne oli käsin kosketeltavaa aina, kun käytiin paikan päällä, ja se piti saada näkymään myös ulospäin. Lopputulos julistettiin henkilökunnan TYHY-päivässä, jossa crimppiläiset sai myös kertoa mielipiteensä uudesta brändistä. Kaikki vastaukset oli 4 tai 5 asteikolla 1–5.

Ota yhteyttä

Tuukka Palokangas

Tuukka Palokangas

COO, Partner

Laita tarjouspyyntöä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.