fbpx
We are hiring

Sikla

Verkkopalvelu

Sikla on vuonna 2007 perustettu rakennusalan konserni, joka rakentaa pientaloja, yhtiömuotoisia koteja, hoivakoteja, päiväkoteja, kouluja ja toimitiloja. Siklan visio on olla tulevaisuuden rakentaja: käyttäjälähtöisiin tiloihin keskittymällä rakennetaan parempaa tulevaisuutta niin työntekijöille, tilojen käyttäjille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille.

Tämä tehtiin:

– WordPress-sivusto
– UX-/UI-suunnittelu
– Integraatiot: Isokivi, Pipedrive, Postiviidakko
– Vue.js -pohjainen kohdehaku

https://www.sikla.fi/

Asiakkaan tarve

Sikla halusi ennen kaikkea tehdä sivuistaan sujuvammat ja asiakasystävällisemmät – sekä tietysti Siklan näköiset. Konsernissa oli käynnissä laajempi strategiauudistus, ja osana sitä tarvittiin verkkosivut, joista paistavat Siklan tavoitteet, toimintaperiaatteet ja palvelut. Sikla toteutti myös valtavan käyttäjäkyselyn tilojensa käyttäjille, ja tulosten haluttiin näkyvän sivuilla.

Käytettävyys huipussaan

Miten varmistetaan kova käyttökokemus kaikille Siklan kohderyhmille? Siitä lähdettiin liikkeelle, ja vastauksen hakemisessa hyödynnettiin vanhalta sivustolta saatua dataa sekä Siklan käyttäjäkyselyn tuloksia. Asuntojen hakemisesta ja päivittämisestä tehtiin reilusti nopeampaa, myyntiä tehostettiin ohjaamalla palvelukohtaiset yhteydenotot suoraan oikealle henkilölle, ja digimarkkinointia tuettiin luomalla laskeutumissivupohjat. Googlen Data Studio koostaa vielä kivasti raportit siitä, mitä väki sivuilla tekee ja mitkä asunnot kiinnostavat.

Asiakkaan kokemus

”Olemme todella tyytyväisiä projektin kulkuun ja ylpeitä lopputuloksesta. Yhdessä Sloganin kanssa saimme rakennettua paljon hienomman ja sujuvamman kokonaisuuden, kuin ennen projektia uskalsimme kuvitellakaan. Aivan upeaa lähteä viemään nyt Siklan viestiä yhä eteenpäin ja olen aivan varma siitä, että ”Tehty Sulle”, tulee konkreettisesti näkymään Siklan käyttäjäkokemuksissa,” fiilistelee Siklan markkinointi- ja viestintäjohtaja Maarit Kokkonen.

Ota yhteyttä

Tuukka Palokangas

Tuukka Palokangas

COO, Partner

Laita tarjouspyyntöä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.