fbpx
We are hiring

Siparila

Brändin kehittäminen

Siparila on vuonna 2003 perustettu keskisuomalainen perheyritys, joka valmistaa aidosta, suomalaisesta puusta paneeleita sisustukseen, ulkoverhoukseen ja kosteisiin tiloihin. Siparila haluaa olla alansa edelläkävijä ja on etunenässä uudistamassa Suomen ulkoverhous- ja sisustuspaneelien markkinoita kohti modernia, tehokasta ja vastuullista puurakentamista.

 

Raikas ja intohimoa viestivä yritysilme

Siparilan intohimoinen asenne työhönsä ihastutti meitäkin, ja me haluttiin luoda ilme, joka viestii rakkautta suomalaista puuta kohtaan. Tämä suomalaisen aidon puun viestinnän tarve tuli esille myös brändin taustatutkimuksessa ja benchmarkissa. Siispä me korostettiin puun persoonallisia yksityiskohtia ja karismaattista luonnetta, ja yhdistettiin ne raikkaaseen, pehmeään ja vastuullisuutta huokuvaan kokonaisuuteen. Jokainen Siparilan puupaneeli on yhtä yksilöllinen kuin puu, josta se on tehty.

Verkkosivujen viestit ja markkinointimateriaalit ajan tasalle

Pioneerin uusi ilme ja nohevat verkkosivut vaativat tietenkin rinnalleen vielä pioneerin arvoiset markkinointimateriaalit ja verkkosivujen viestit. Siispä me uusittiin samalla myös käyntikortit, lomakkeet, esitteet ja muut myyntimateriaalit samaksi kokonaisuudeksi ilmeen ja verkkosivujen kanssa. Verkkosivuilla korostettiin erityisesti Siparilan tuotteiden yksilöllisyyttä, vastuullisuutta ja korkeaa laatua – ja tietysti intohimoa työtään kohtaan.

Ota yhteyttä

Tuukka Palokangas

Tuukka Palokangas

COO, Partner

Laita tarjouspyyntöä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.