TIEDOTE: Sloganin hostingliiketoiminta siirtyy Louhelle

Slogan on vuodesta 2017 alkaen tarjonnut teille asiakkaille verkkosivuhosting- ja domainhosting -palveluita. 1.3. alkaen WordPress- verkkosivujen hostingpalvelut sekä domainen ylläpito siirtyvät kokonaan osaksi Louhi Net Oy:n liiketoimintaa.

Kaikki domain- ja verkkosivuhostingin sekä verkkosivujen huolenpitopalvelut jatkuvat täysin ennallaan nykyisessä palvelinympäristössä, joten liiketoimintakauppa ei aiheuta teille lainkaan teknisiä muutoksia eikä katkoksia. Ainoastaan laskuttaja ja asiakaspalvelu näissä asioissa vaihtuu. Jatkossa saatte näihin palveluihin liittyvät laskut ja asiakaspalvelun suoraan Louhelta (www.louhi.fi). Hinnoitteluun ja tuotteistukseen voi tulla pieniä muutoksia, jolla varmistetaan että palvelut ovat yhtenäiset Louhen muiden asiakkaiden palveluden kanssa (10.000 webhotellin ja 50.000 verkkotunnusta). Jatkossa koko Louhen palvelutarjonta on ostettavissa samalle laskulle.

Selvyyden vuoksi 1.3. alkaen:

  • Mikäli asianne liittyy verkkosivujen palvelimiin tai domaineihin, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme
    - asiakaspalvelu@louhi.fi
    - puh. 010 841 5656
  • 1.3. alkaen verkkosivujenne palvelintilan ja domainien laskuttaja on Louhi Net Oy
  • Mikäli haluatte verkkosivuille muutoksia tai jatkokehitystä, olkaa yhteydessä Sloganin yhteyshenkilöön tai mailitse support@slogan.fi

“On hienoa, että löysimme hosting-palveluiden tuottajaksi asiakkaillemme suomalaisen toimijan, jolla on todella korkeatasoinen asiakaspalvelu sekä tekninen osaaminen hosting-palveluista. Siirron myötä asiakkaamme saavat jatkossa entistäkin laadukkaampaa palvelua verkkosivujen palvelinasioissa sekä domainien hallinnassa”, kertoo Sloganin operatiivinen johtaja Tuukka Palokangas ja jatkaa:

“Jatkossa Slogan keskittyy täysin maksettuun digimarkkinointiin sekä uusien WordPress- verkkosivujen projekteihin sekä niiden jatkokehittämiseen. On helpottavaa, että näiden sivustojen palvelinylläpito on siihen keskittyneiden ammattilaisten käsissä.”

“Toivotamme uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Louhi keskittyy omassa liiketoiminnassaan hosting-palveluihin ja niiden jatkuvaan kehittämiseen. Pystymmekin siten tarjoamaan näissä asioissa entistä laajemman joukon vaihtoehtoja liiketoiminnan ja verkkosivustojen muuttuviin tarpeisiin sekä syvää asiantuntemusta. Olemme ylpeitä Sloganin osoittamasta luottamuksesta heidän valitessaan Louhi hosting-palveluidensa uudeksi kodiksi. Tulemme kontaktoimaan kaikki siirtyvät asiakkaat ennen siirtoa muutaman seuraavan viikon aikana ja varmistamaan vaivattoman siirtymisen Louhen asiakkaiksi.”

Louhen asiakaspalvelun yhteystiedot:
asiakaspalvelu@louhi.fi
010 841 5656
www.louhi.fi

Lisätietoa:

Tuukka Palokangas
COO, Great Slogan Oy
040 1923 933
tuukka.palokangas@slogan.fi

Mika Paavola
Toimitusjohtaja, Louhi Net Oy
040 833 4532
mika.paavola@louhi.fi

Slogan on vuonna 2017 perustettu digimarkkinointiin keskittynyt toimisto. Sloganilla on toimistot Jyväskylässä ja Helsingissä sekä joukko etätyöntekijöitä ympäri Suomen ja maailman. Työntekijöitä Sloganilla on yhteensä 16.

Louhi on vuonna 2005 perustettu digitaalisia palveluja tarjoava yritys. Palveluitamme käyttää yli 22 000 asiakasta aina isoista pörssiyrityksistä kuluttajiin asti. Palveluitamme ovat verkkotunnukset, webhotellit, sähköpostit yrityksille sekä modernit työkalut verkossa tapahtuvan työskentelyn mahdollistamiseksi (Google Workspace & Microsoft M365). Olemme Google-kumppani Suomessa. Yhtiömme liikevaihto vuodelle 2021 oli 2,7 MEur ja toimintamme on kasvavaa ja kannattavaa. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Olemme 100% suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö.

Piditkö artikkelista? Sharing is caring

Kiinnostuitko osaamisestamme?

Täytä lomake ja olemme yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää lukemista

Parempaa arkea digimarkkinointiin?