fbpx
We are hiring

Vapaudu vankilasta

ja tule meille töihin.

Slogan on hyvä paikka kuluttaa kolmasosa päivästä. Täällä jokainen saa olla sellanen kuin on, eikä ketään heitetä jyrän alle.

Me annetaan tekijälle tilaa kasvaa valitsemaansa suuntaan ja apuja päästä elämässä eteenpäin. Toimistot on tiiviitä, ja jokainen saa niissä varmasti äänensä kuuluviin – ihan sama mikä on tausta tai rooli. Työkalut ja toimipisteet edesauttaa onnistumista, ja hyvät työkaverit vierellä tukevat varmasti, jos tulee vaikeuksia vastaan.

Ollaan muuten rakentamassa tästä Suomen ja koko Euroopan parasta työpaikkaa. Me uskotaan, että sinne päästään ylläpitämällä matalaa hierarkiaa, asettamalla elämä ja ihminen työnteon edelle, johtamalla oikein ja rekrytoimalla intohimoisia, hyviä tyyppejä

Rekryprosessi on kaksivaiheinen: 1. etähaastattelu tiimin ammattilaisen kanssa ja – jos eka menee hyvin – 2. haastattelu sun paikkakuntasi toimiston vetäjän kanssa.

Muutama ajatus

01

Simplicity

Yhteistyö ja kommunikointi meidän kanssa on simppeliä. Me halutaan tiimiin semmoisia kavereita, jotka osaavat tehdä simppeleitä ratkaisuja ja uskaltaa puhua nätisti, mutta niin suoraan, että poliittisesti korrekteja hirvittää.
02

Show your passion. You have it.

Meillä jokainen tekee työtä, johon suhtautuu intohimoisesti. Juliuskin istuu välillä toimistolla iltamyöhällä, kun flow on iskenyt eikä se malta lopettaa. Jos siis kasvuhalut on menneet ja intohimo sammunut, lepopaikkoja löytyy muualta. Meillä intohimoiset tekijät tekee kovaa jälkeä ja kasvaa itse jatkuvasti lisää.
03

Be yourself, babe.

Jo työhaastattelussa saa, kannattaa ja pitää olla oma itsensä. Totuus paljastuu kuitenkin jossain vaiheessa koko porukalle. Perusajatus on, että ihminen on hyvä ja arvostettava just sellasena kuin se on. Älä esitä muuta, vaan vedä rohkeesti omaa suuntaas. Siitä ei kaikki tykkää, mutta me rakastetaan.
04

Cheeky

Nauru pidentää ikää, lyhentää työpäivää ja tekee rypyistä nätimpiä. Me halutaan auttaa ihmisiä menestymään, ja pidetään hauskaa siinä matkalla. Elämä on sen verran lyhyt aika, että vedetään se täysillä.
05

Don't work with assholes. Never.

Vaikka itse sanotaankin, niin meillä ei persreikien kanssa tehdä mitään. Niitä ei palkata meille, eikä niitä haluta asiakkaiksi. Meillä on huippu tiimi täynnä upeita ihmisiä. Ei vanhanaikaista hierarkiaa, ei huutoa ja lynkkausta, ei lupien kyselemistä. Tämä on ihmisten kokoinen työpaikka, ja jopa omistajat vaikuttaa ihan ihmisiltä.

Avoimet paikat

01

Web Designer

Helsinki, Jyväskylä
01

Vapaa hakemus

Etsitkö jotakin muuta tehtävää? Tee avoin hakemus. Voit laittaa liitteeksi työnäytteitä tai linkin vapaasanakenttään.