facebook /////

ota yhteyttä /////

Sloganiin orjaksi?

No ei meillä oikeasti mitään orjia oo. Meillä on tyyppejä, jotka viihtyy yhdessä ja erikseen. Rentoja, kovan luokan ammattilaisia, joista jokainen haluaa tehdä kovia juttuja ja kehittyä alansa asiantuntijana. Jotta kaikilla pysyisi pää kasassa ja asiakkaille laatu, niin nyt olisi pari jakkaraa vapaana:

Että semmonen työpaikka

Me täällä rakennetaan yhdessä siistejä brändejä, kokeillaan monenlaista uutta ja tuunataan olemassa olevaa. Tarjotaan kaikille kehitystä janoaville aidosti mahdollisuus kasvaa ja oppia. Jos et janoa kehitystä, hae muualle.

Jutellaan yhdessä kaikesta mahdollisesta, eikä juuri pidetä johtoryhmän salaisia sikarikerhopalavereita. Täällä ollaan semmoisia kuin ollaan ja mikä hyvältä tuntuu – tärkeintä on, että hommat hoidetaan viimeisen päälle sekä ajallaan ja kaikilla on hyvä olla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin, jos joku on tehnyt joskus urpon päätöksen. Lupien kyselemisen sijaan me teemme ensin ja pyydetään tarvittaessa anteeksi. Töiden tekeminen pysyy joustavana ja mukavana, kun vartin ja alle hommat hoidetaan heti, ja suuriin juttuihin saa keskittyä ajan kanssa.

Vapaat tuolit:

Asiakaspäällikön satulatuoli eli ”pähkinänsärkijä” Jypykässä ja toinen Vaasassa

alkaen heti, hakemukset: HELLO@SLOGAN.FI

Hyvä, ihminen, tietäjä, markkinoinnin superihminen, socialselling-guru jne. No ei sentäs. Riittää että oot hyvä tyyppi ja sulla on näkemystä liiketoiminnasta ja markkinoinnista sekä näyttöä menestyneistä projekteista. Asiakaspäälliköt on meillä vastuussa asiakkuuksiensa projekteista ja niiden hallinnasta, asiakasviestinnästä sekä siitä, että tiimillä on aina tiedossa, missä mennään. Aika oleellista on tietenkin myös se, että asiakkaiden kanssa viihtyy ja pystyy juttelemaan muustakin kuin työmaasta. Ihmisiähän tässä ollaan, ei työkoneita. Meillä asiakaspäällikkö on asiakaspäällikkö, ei uusasiakashankkija.

Meillä pääsee tekemään töitä kasvuhakuisten yritysten kanssa, joiden liikeidea ei ole tusinatavaraa ja joiden kanssa saa tehdä kaikkea käyntikorteista ja verkkosivuista liiketoiminnan strategiseen suunnitteluun. Meillä pääsee kehittämään omaa työnkuvaansa ja osallistumaan myös Sloganin kehitykseen, ja työkavereina on tiimillinen paitsi kokeneita ammattilaisia, myös niitä kuuluisia hyviä tyyppejä (kyllä, ne on kaikki jo täällä).

Web-designerin nojatuoli (WordPress) Jypin tornissa

alkaen heti, hakemukset: HELLO@SLOGAN.FI

Ei juuri ninjoilla tai guruilla titteleissä mässäillä, vaan pidetään homma aitona ja arvostetaan tekijää ihan kuolevaisenakin. Meillä web-suunnittelijan työhön liittyy oleellisesti kyky suunnitella rakentaa siistejä WordPress-saitteja. Talossa odottaa jo liuta kovia graafikoita, sisältönikkareita ja digimarkkinoijia, joiden kanssa saa toteuttaa sivustovisioita.

Ei olla mikään hardcore-linux-react-git-talo, vaan pidetään web-suunnittelijankin työnkuva aika simppelinä. Osaavana tekijänä saat varmasti kikkailla frontissa kaikilla siisteillä ratkaisuilla, kunhan ne tukee sivuston käyttökokemusta. Minimivaatimuksena olisi siis jo entuudestaan kyky luoda esimerkiksi graafikon leiskan mukaisia templateja/teemoja, jotka on myös muokattavissa. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. CSS-, HTML-, PHP- ja Javascript-osaamistakin ihan napsun verran.

Tekninen perusymmärrys mm. sähköpostiliikenteestä ja domaineista on myös aika must. Adoben työkalut tai Sketch pysyy myös lapasessa.

Kuulostaako ihan sun työpaikalta? Hakemusta sisään:

hello@slogan.fi

Lisätietoa meistä ja tehtävistä saat nyt Tuukalta (040 192 3933, tuukka.palokangas(at)slogan.fi)