Meillä on ollut käynnissä armoton kehitystyö. Lopetimme räksyttämisen, mutta puhumme kyllä edelleen suoraan. Toiminta on laajentunut, ja tarjottavat palvelut kehittyneet ja tiivistyneet. Brändi-ilmekin uusiutui.

Mutta mikä parasta, olemme viimein tajunneet olemassaolomme tarkoituksen yrityksenä:

Olemme täällä luomassa kiikkustuolitarinoita.

Me halutaan, että sitten vanhana, kun työt on ohi, voidaan istuskella keinutuolissa ja muistella kaikkia niitä hienoja yrityksiä, palveluita ja tuotteita, joita me saatiin olla mukana rakentamassa. Tarinoita siitä aloittelevasta yrittäjästä, joka sai hommansa hienosti lentoon. Tarinoita Suomen puhutuimmasta kauppakeskuksesta, joka halusi lähteä rohkeasti omalle linjalleen. Tarinoita asiakkaan toiveiden pohjalta tehdyistä kodeista sekä tarinoita uudenlaisesta Konttori-konseptista.

Ehkäpä juuri siksi me ollaan saatu viime aikoina tehdä ihan mielettömän siistejä juttuja:
- Siklalle työstettiin uusi ilme ja verkkopalvelu sekä kiteytettiin työantaja- ja käyttäjälupausta: Tehty sulle
- Kauppakeskus REDIn kanssa päästiin tekemään markkinoinnin tuotantoa ja verkkopalvelua
- Crimpin, Suomen johtavan johdinsarjojen valmistajan, brändi ja verkkosivut nostettiin aivan kokonaan uudelle tasolle.
Näin niinku esimerkiksi. Lisää tarinoita löytyy näiltä verkkosivuilta.

Miksi uusi ilme? Mitä sillä kerrotaan? Mihin se perustuu? Entäpä verkkosivut?

Ennen kuin aloitimme visuaalisesti uuden ilmeen rakentamisen, tutkimme työntekijöiden ajatukset identiteetistämme, sekä kyselimme myös asiakkailtamme faktaa brändityön pohjaksi.

"Ilme lähti siitä, että olemme suhteellisen verbaalinen toimisto, jolla on sanottavaa. Sen vuoksi visuaalista identiteettiä lähdettiin rakentamaan vahvan typografian ympärille. Ja koska olemme täällä tekemässä ja kertomassa tarinoita, se vei meidän kirjojen estetiikkaan, editoral layout styleen. Voimakkailla värien kontrasteilla saamme sanomat selkeästi esille," selventää Sloganin Senior AD Magnus Lindström ilmeen taustoja.

Samalla muutimme logoamme JND-mallin mukaisesti, niin pienen verran, että suurin osa ei muutosta huomaa. Logon muuttamisella on haettu pala virtaviivaisuutta sekä avoimuutta lisää. Nyt se on myös visuaalisesti paremmin balanssissa.

Verkkosivustomme viestii samaa vahvaa identiteettiä. Halusimme tuoda kirjamaisuuden osaksi verkkosivustoa - Se on kuin kirja, jonka avaamalla pääsee sukeltamaan Sloganin tarinoihin. Työpöytäversion sivunavigaatio viestii kirjan selkämystä ja vahva typografia saa viestin menemään perille. Myös navigaatio auki ollessaan viestii kirjamaisuutta sisällysluetteloineen. Tämä sama ilme ja viestit värimaailmoineen on myös havaittavissa uusiutuvissa toimistoissamme. Tervetuloa käymään!