fbpx

V√ĄRITYSKIRJA VIE BR√ĄNDISI MUKAAN ASIAKKAAN ARKEEN

Ruoka täytyy tehdä. Pyykit pitää pestä. Muksuilla on iltahepuli. Väsyttää jo valmiiksi. Ja miten ne viihtyy huomenna lääkärilläkin?

Ojenna auttava kätesi pienten lasten vanhemmille ja varmista, että pienillä sormilla riittää tekemistä. Samalla tarjoat vanhemmille aikaa hengähtää, erotut kilpailijoiden joukosta positiivisesti ja viestit yrityksesi arvoista hienovaraisesti. 

V√§rityskirja muuttaa yrityksesi tuotteet ja palvelut eloisaksi tarinaksi, jonka sivuilla kyn√§t viuhuvat ja lapset viihtyv√§t. Hyvin tehty v√§rityskirja on rakas kaveri, jota haluaa esitell√§ muillekin ‚Äď eik√§ sit√§ tarvitse piilottaa kaappiin. Aika kuluu l√§√§k√§riss√§, ja hotellissakin sis√§√§nkirjautuminen rauhoittuu kummasti.

Tämä värityskirja on aidosti mukana asiakkaasi elämässä. 

Yrityksesi ilmeen mukaisen kirjan kuvitus syntyy yrityksen palveluista, joita lapsen silmissä voisivat käyttää vaikkapa eläintarhan asukkaat. Kirjan sivuilla kerrot tarinaa yrityksesi arjesta mieleenpainuvalla tavalla, ja samalla se on osoitus siitä, että haluat panostaa asiakassuhteeseen.

ALOITA TARINASI V√ĄRITT√ĄMINEN

Hinta muodostuu painatusmäärän mukaisesti: 

100 kpl 1620 ‚ā¨

150 kpl 1660 ‚ā¨

200 kpl 1700¬†‚ā¨¬†

Työ sisältää värityskirjan suunnittelun, kannet ja kahdeksan sisäsivua (sisältää noin kuusi käsin piirrettyä kuvaa), painatuksen sekä toimituksen suomalaiseen postiosoitteeseen.

Karkit on syöty ja kynät hukattu päivässä. Tee sinä jotain, joka saattaa kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Meiltä niitä saa!