Hostingpalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme verkkosivujen hostingpalvelut toimintavarmasti ja turvallisesti. Palvelinpalvelumme on tarkoitettu pro-käyttöön, joka takaa käytännössä rajattomat mahdollisuudet verkkosivujen toimintaan.

Hyvä palvelin takaa sivustosi nopeuden ja turvallisuuden

Palvelinvalintaa ei kannata aliarvioida

Jotta verkkosivusi toimii, vaatii se taustalleen web-hotellin eli palvelimen. Sen tärkein tehtävä on pitää sivusto pystyssä ja huolehtia että se toimii. Palvelinvalinnan merkityksen huomaa usein vasta siinä vaiheessa kun sivustolla ilmenee onglemia. Hidas ja turvaton sivusto aiheuttaa merkittävää haittaa liiketoiminnalle.

Valinnassa ei kannata tyytyä halvimpaan vaihtoehtoon, sillä siinä piilee runsaasti riskejä ja se ei välttämättä ole riittävä, jotta verkkosivut toimisivat hyvin ja nopeasti. Esimerkiksi kaikki palvelimet eivät tue verkkokauppoja, joka on hyvä huomioida jos olet suunnitellut verkkokaupan perustamista.

Hostingpalvelut Sloganilta

Tarjoamme asiakkaillemme huolettomat hostingpalvelut sekä myös tarvittaessa ylläpidon. Ylläpidon tarkoitus on pitää sivusto mahdollisimman turvallisena ja päivitettynä. Ilman ylläpitopalvelua asiakas vastaa itse teknisestä päivittämisestä. Hostingpalvelumme laskutetaan kerran vuodessa.

Käytämme Googlen Haminassa sijaitsevaa konesalia, mutta tarvittaessa hyödynnämme Googlen ulkomailla sijaitsevia saleja. Käyttämiemme palvelimien up-time on 99,9% ja ne ovat toimintavarmoja sekä turvallisia kunnon palomuurien ansiosta. Palvelimet kestävät myös hetkellisen kävijäpiikin verkkosivustolla kaatamatta sivua.

Palvelimemme eivät rajoita verkkosivustojen toiminnallisuuksia ja ne tunnistavat verkkohyökkäykset automaattisesti. Palvelimemme varmuuskopioi sivut päivittäin mahdollisten hyökkäysten ja rikkoutumisten varalta. Varmuuskopioista säilytetään 30 vuorokautta.

Usein kysyttyä

Verkkosivuista kysellään kaikenlaista. Tässä muutama vastaus.

Hostingpalveluiden hinta?

Hostingpalveluiden hintaan vaikuttaa oleellisesti se, onko mukana myös sivuston tekninen ylläpito. Hintaan vaikuttaa myös sivuston koko. Pienempien sivujen hosting on usein alle 500 euroa/vuosi ja suuremmilla alle 1000 euroa/vuosi. Laadukas ylläpito kustantaa myös alle 1000 euroa vuodessa. Ylläpidon voi hoitaa myös itse, mutta silloin on oltava hieman teknistä osaamista.

Miksi hostingpalveluihin kannattaa panostaa?

Hyvällä hostingpalvelulla sivusto pysyy pystyssä ja se on turvallinen. Hosting myös takaa sivuston toimivuuden. Halvan hostingpalvelun ongelmat tulevat esiin siinä vaiheessa kun sivustolla tulee ongelmia, jonka jälkeen se saattaa aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia sivuston kanssa.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

Verkkokaupan digimarkkinointi →

Teemme jo useille keskikokoisille verkkokaupoille kannattavaa digimarkkinointia. Me tuomme laadukkaan liikenteen sivuille, te annatte syyn ostaa.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

TikTok-mainonta →

TikTok on lyhyiden videoiden jakamiseen tarkoitettu mobiilisovellus ja samalla yksi nousevimmista alustoista. Laita brändi näkyviin.

Parempaa arkea digimarkkinointiin?

Saamme paljon positiivista palautetta toimintamallistamme.

Olemme erikoistuneet keskikokoisten verkkokauppojen digimarkkinointiin.