Squarespace-verkkosivut

Rakennamme nopeat, turvalliset ja tyylikkäät verkkosivut pienyrittäjille ja start-upeille Squarespace-alustalla. Sivun avulla tuot osaamisesi, kädenjälkesi ja yhteystietosi parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Projekti tehdään kiinteällä hinnalla.

Lataa maksuton opas👇

Simppelit käyntikorttisivut kannattaa usein tehdä Squarespacella

Mikä on squarespace?

Squarespace on jatkuvasti suosiotaan kasvattava verkkosivualusta. Se on helppokäyttöinen eikä vaadi merkittävää teknistä osaamista. Se perustuu drag and drop-toimintaan, jossa verkkosivuston elementtejä pudotellaan omille paikoilleen. Lisäksi ohjelma tarjoaa valmiita teemoja verkkosivuille.

Squarespace-sivut ovat turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu. Sivusto ei vaadi juurikaan koodausta tai muita teknisiä toimenpiteitä. Myös ylläpitokustannukset ovat maltilliset eikä huolta sivujen turvallisuudesta tarvitse kantaa.

Kenelle Squarespace sopii?

Tänä päivänä minkä tahansa alan taitavan tekijän on syytä olla näkyvillä verkossa. Pelkkä somefeedi jää herkästi varjoon, koska maksettu mainonta on ottanut niin paljon tilaa orgaaniselta näkyvyydeltä. Ratkaisu parempaan näkyvyyteen on käyntikortti/portfolio -tyyppinen verkkototeutus, joka näkyy hakukoneissa.

Squarespace sopii etenkin aloitteleville yrityksille, jotka tarvitsevat näkyvyyttä verkossa. Se on myös oiva valinta kaikille yksityisyrittäjille, jotka toimivat esimerkiksi valo- tai videokuvaus-, bloggaus- tai hyvinvointialalla. Squarespace soveltuu hyvin myös ravintola-alan yrityksille.

Käyntikortti- tai portfoliosivuilla on helppo saada oma osaaminen ja kädenjälki näkyviin.

Helppous
Sivuston luominen ja muokkaaminen on helppoa. Sisältöä voi muokata helposti ja muutokset näkyvät samantien.

Hakukoneoptimointi
Sisäänrakennettu hakuoneoptimointi helpottaa sivuston näkymistä hakutuloksissa. Se ei kuitenkaan toimi itsestään vaan vaatii pientä hienosäätöä ja laadukasta sisältöä.

Ulkonäkö
Squarespace tarjoaa runsaasti eri teemavaihtoehtoja, jotka voidaan vielä räätälöidä halutun näköiseksi. Pienellä osaamisella sivuista voi rakentaa visuaalisesta erittäin näyttävät.

Käyttökokemus
Sivusto toimii nopeasti ja skaalautuu mobiililaitteen näytölle moitteettomasti. Sivusto on myös turvallinen niin yrityksen kuin käyttäjänkin puolesta.

Kenelle Squarespace ei sovi?

Heti jos sivustolle halutaan verkkokauppa tai jokin moniulotteisempi ratkaisu integraatioilla tai muilla lisäosilla, kannattaa pohtia esimerkiksi WordPress-sivustoa. Sen tarjoamat räätälöintimahdollisuudet ovat kuitenkin aivan luokkaa kuin Squarespacella.

Miten rakennamme timanttiset Squarespace sivut?

Squarespace projektit toimivat samalla kaavalla kuin isommatkin projektit, mutta huomattavasti jouhevammin. Ensin tehdään taustatyö ja kuunnellaan toiveet, jonka jälkeen luodaan rautalankaversio halutusta lopputuotteesta. Kun ulkonäkö ja ominaisuudet vastaavat asiakkaan tarpeita, rakennamme sivut hyvinkin nopealla tahdilla.

Rakennamme Squarespacella toimivat, nopeat ja turvalliset sivut, joiden visuaalinen ilme on vähintäänkin erinomainen.

Squarespace-verkkosivuprojektit tehdään aina kiinteällä hinnalla.

Usein kysyttyä

Verkkosivuista kysellään kaikenlaista. Tässä muutama vastaus.

Squarespace hinta?

Squarespace on kokonaisuudessaan kustannustehokas ratkaistu. Rakennamme Squarespace verkkosivut alle 2000 eurolla, riippuen tarpeista. Hostingpalvelut, domain ja tarvittaessa ylläpito tuottavat myös säännöllisiä kuluja.

Kenelle Squarespace sopii?

Squarespace on erinomainen ratkaisu yksinyrittäjille ja startupeille. Sivuston avulla on mahdollista tuoda osaaminen ja kädenjälki vahvasti esiin sekä kasvattaa omaa henkilöbrändiään. Squarespace tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet hakukonenäkyvyyteen.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

WordPress-verkkosivut →

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress verkkosivut taipuvat niin startupin kuin ison pörssiyhtiönkin tarpeisiin.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

Myyntisivut eli "ländärit" →

Hyvin ja oikein rakennettu myyntisivu konvertoi liidejä jopa 50% paremmin kuin tavallinen verkkosivu.

Liidimagneetit →

Liidimagneetit ovat arvopohjaisen markkinoinnin kulmakivi. Hyvän liidimagneetin avulla konversioprosenttisi nousevat uudelle tasolle.

Varaa maksuton strategiapalaveri

Jos et saa palaverista uusia ideoita ja hyötyä, saat laskuttaa meitä tuntihinnastomme mukaisesti.