WordPress-verkkosivut

Muutamme yrityksesi verkkosivut kokonaisvaltaiseksi markkinointikoneeksi, joka ratkaisee asiakkaasi ongelman, muuntaa kävijät ostajiksi ja nostaa brändisi arvoa. Rakennamme verkkosivut WordPress-sisällönhallintajärjestelmällä.

Panostamme ensisijaisesti käyttökokemukseen ja tuloshakuisuuteen, joten projekteissa on mukana osaamista tekniseltä puolelta ja digimarkkinoinnista. Olemme tehneet satoja verkkosivuja yrityksille startupeista pörssiyhtiöihin, joten tiedämme mistä puhumme.

Lataa verkkosivun ostajan opas →

WordPress on maailman suosituin CMS-järjestelmä 30% osuudellaan maailman verkkosivuista.

Teemme WordPress-verkkosivuja, jotka tuottavat tuloksia

Meidän tekemien sivujen takana ovat tulosorientoituneet web-kehittäjät ja digitaalisen kasvun asiantuntijat, eivät ”verkkosivusuunnittelijat”, joiden tavoitteena on saada asiat vain näyttämään hyvältä. Keskitymme hellittämättä dataan ja käyttökokemukseen jonka myötä muunnamme kävijät ostajiksi.

Verkkosivustomme sopivat sinulle hyvin, mikäli haluat:

Tuplata liidimääräsi verkossa (nostamatta kustannuksia). Eli toisin sanoen saat tuplamäärän asiakkaita nykyisellä kustannuksella.

Saavuttaa kovia tuloksia (verkkosivu jopa maksaa itsensä takaisin). Aivan totta, pyrimme saamaan sinulle vähintään 30%:n nousun nykyisen sivustosi konversioprosentille.

Kehittää brändiäsi (Verkkosivumme kasvattavat brändipääomaasi). Vaikka keskitymme ensisijaisesti tuloksiin ja käyttökokemukseen, osaamme tehdä sivuston joka vastaa brändisi vaatimuksia. Sivustosi huokuu luottamusta ja asiantuntijuutta.

Ja paljon muuta…

WordPress-verkkosivut tarjoavat parhaan näkyvyyden ja käytettävyyden

WordPress on sisällönhallintajärjestelmänä hakukoneoptimoijan unelma. Suurin osa verkkosivustojen liikenteestä tulee hakukoneista. Korkeat sijoitukset hakukoneiden ensimmäisellä sivulla voivat tuoda tuhansia käyttäjiä verkkosivustoille päivittäin. Sen vuoksi hakukoneoptimointiin kannattaa panostaa, vaikka maksettu mainonta kasvattaa osuuttaan jatkuvasti. Googlella ja muilla hakukoneilla on muutama ennalta määritetty parametri, jotka auttavat sivustoja saamaan sijoituksia. WordPress käsittelee näitä parametrejä tehokkaasti.

WordPressin avoin lähdekoodi ja lisäosat höystettynä ammattilaistason kädenjäljellä verkkosivuston käyttökokemus saadaan huipputasolle. Vaivaton käyttökokemus on äärimmäisen tärkeä asia verkkosivustolla ja se on myös Googlen algoritmien suosiossa.

Eli mikäli haluat olla hakutuloksissa korkealla, on käyttökokemuksen oltava huippuunsa viritetty. Käyttökokemukseen vaikuttaa esimerkiksi nopeus, navigointi, turvallisuus ja käyttöliittymä. WordPress on erinomainen valinta näitä kaikkia ajatellen.

Miten me tehdään tuloksekkaita WordPress-verkkosivuja?

Meidän ammattitaitoisilla web-kehittäjillä on jokaisella 2-5 vuoden kokemus WordPressillä työskentelystä. Satojen verkkosivujen luomisen myötä tiedämme mitä tuloksien saavuttamiseksi vaaditaan. Oli tarpeesi haastava integraatio tai verkkopalvelu, tiedämme mitä teknisiä vaatimuksia eri ratkaisujen kanssa tarvitaan.

Olemme myös satojen projektien myötä löytäneet parhaat lisäosat, joita voi hyödyntää verkkosivujen tekemiseen. Kyse on pienistä asioista, mutta niistä voi herkästi syntyä suuri kasa ongelmia, joka tuottaa kustannuksia. Kun kaikki tehdään alusta asti kunnolla, ei lopputuotteesta synny turhia ongelmia ja kustannuksia.

Meidän perusperiaate on, että verkkosivuprojektit ovat asiakkaille mahdollisimman vaivattomia. Luonnollisesti etenemme asiakkaan toiveiden mukaisesti ja koska ihmisten tekninen ymmärrys vaihtelee, pyrimme aina kertomaan suoraan toimiiko joku ratkaisu vai ei.

6 syytä valita WordPress-sisällönhallintajärjestelmä

1. Helppous
Teknisesti valveutumatonkin ihminen kykenee ylläpitämään verkkosivuja sekä lisäämään sisältöä. Pienten asioiden päivittäminen on sujuvaa ja helppoa.

2. Turvallisuus
WordPress on turvallinen alusta, jota päivitetään usein.

3. Räätälöitävyys
Lukuisat lisäosat tarjoavat työkaluja lähes minkälaiseen ratkaisuun tahansa. Lisäksi sivusto skaalautuu sulavasti myös mobiiliin, mikä on tänä päivänä käytännössä välttämätön asia.

4. Suosio
Maailmanlaajuinen suosio takaa vinkkejä tehostamiseen ja ratkaisuja ongelmiin. Avoimeen lähdekoodiin perustuva järjestelmä takaa myös, ettet voi jäädä toimittajaloukkuun.

5. WordPress Hinta
WordPress ei tuota sinulle mitään kuluja, vaan säännölliset kulut muodostuvat käytännössä ylläpidosta ja hostingista. Myös lisäosat ja teemat saattavat olla maksullisia, mutta peruskäyttö ei maksa mitään.

6. Hakukoneystävällisyys
WordPress-verkkosivut ovat Googlen silmissä hyviä sivustoja. Laadukas sisältö yhdistettynä laadukkaaseen käyttökokemukseen ja oikeita lisäosia hyödyntämällä saavutetaan kovia tuloksia Googlen hakutuloksissa.

WordPress-verkkosivut Jyväskylässä ja Helsingissä – sekä ympäri Suomea!

Toteutamme WordPress-verkkosivuja Jyväskylän ja Helsingin toimistoilta käsin. Olemme kuitenkin tottuneet tekemään etätöitä jo pitkään ennen koronaa, joten saat meiltä verkkosivut tilattua mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Toteutamme projektit sujuvasti ja tehokkaasti etäyhteyden avulla. Liity sinäkin satojen tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Usein kysyttyä

Verkkosivuista kysellään kaikenlaista. Tässä muutama vastaus.

WordPress-verkkosivujen hinta?

WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmänä täysin ilmainen alusta. Kustannuksia syntyy erilaisten teknisten toimepiteiden ja lisäosien lisäksi tehdystä työtä. On aivan eria asia ostaa verkkosivut harrastelijalta kuin WordPressiin erikoistuneelta toimistolta. Harrastelija tekee varmasti halvemmalla, mutta sivuston kehitys ja turvallisuus ovat hataralla pohjalla minkä lisäksi ongelmanratkaisukyky on alhainen. Pahimmassa tapauksessa lopputuote tuottaa vain kuluja ja ongelmia.

Verkkosivuille ei ole olemassa mitään standardihintaa, vaan kaikki riippuu projektin koosta, mahdollisista integraatioista, toimittajan hintatasosta ja mahdollisista lisäpalveluista. Verkkosivuja ei kannata ajatella kulueränä vaan työkaluna, joka tuottaa yritykselle kasvua.

Miten WordPressiä käytetään?

Vaikka tuloksekkaiden verkkosivujen tekemiseen vaaditaan usein ammattilaista, on WordPress helppokäyttöinen alusta myös loppukäyttäjälle. Sisällönhallinta ja sivujen luominen on erittäin helppoa sujuvaa. Voit muokata sivuja ja seurata tilastoja kätevästi myös mobiililaitteella.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, joten apua ongelmiin löytyy lukematon määrä. Luonnollisesti asiakkaamme saavat apua ja koulutusta ohjelman käyttöön halutessaan.

Miksi valita WordPress?

Koska WordPress perustuu ilmaiseen ja avoimeen lähdekoodiin, voi sivustoa käytännössä muokata kuka tahansa. Lisäksi laaja lisäosien kirjo tarjoaa jokaiselle tarpeelle ratkaisun. Esimerkiksi WooCommerce-lisäosa tarjoaa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan WordPressille.

WordPressin eduiksi lasketaan myös helppokäyttöisyys, turvallisuus, hakukoneoptimoitavuus ja se on räätälöitävissä kaikenkokoisille ratkaisuille.

Asiakkaat tuntuvat tykkäävän

Digimarkkinoinnin strategia on osiensa summa.

Tarjoamme tuloksia digimarkkinoimalla eri kanavista liikennettä WordPress- verkkosivuille ja WooCommerce -verkkokauppoihin. 

WordPress-verkkosivut →

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPress verkkosivut taipuvat niin startupin kuin ison pörssiyhtiönkin tarpeisiin.

Instagram-mainonta →

Instagram-mainonnan suosio kasvaa jatkuvasti. Instagram-mainonta tarjoaa liki täydellisen alustan visuaaliselle mainostajalle.

Facebook-mainonta →

Facebook tarjoaa mainostajalle maailman parhaat yleisön kohdennustyökalut. Monipuoliset mainosmuodot tarjoavat mahdollisuudet eri mainonnan tavoitteille.

Google Ads hakusanamainonta →

Google Ads hakusanamainonta on oikeintehtynä helppo ja nopea tapa kerätä liidejä ja kasvattaa myyntiä.

Google Display-mainonta →

Google Display-mainonta on yksi parhaista työkaluista uudelleenmarkkinointia varten. Display-mainonnalla tavoitat jopa 90% internetin käyttäjistä.

Google Shopping-mainonta →

Google Shopping on erinomainen mainontatyökalu verkkokauppiaalle. Google Shoppingin avulla tuotteesi saa parhaan näkyvyyden.

LinkedIn-mainonta →

LinkedIn on huippuunsa viritetty B2B-mainostajan liidikone. Kohdista mainoksesi suoraan asioista päättäville henkilöille.

Youtube-mainonta →

Youtube on maailman suosituin videopalvelu ja toiseksi suosituin hakukone. Jokaisen yrityksen kannattaa tutustua kustannustehokkaan Youtube-mainonnan mahdollisuuksiin.

Myyntisivut eli "ländärit" →

Hyvin ja oikein rakennettu myyntisivu konvertoi liidejä jopa 50% paremmin kuin tavallinen verkkosivu.

Liidimagneetit →

Liidimagneetit ovat arvopohjaisen markkinoinnin kulmakivi. Hyvän liidimagneetin avulla konversioprosenttisi nousevat uudelle tasolle.

Varaa maksuton strategiapalaveri

Jos et saa palaverista uusia ideoita ja hyötyä, saat laskuttaa meitä tuntihinnastomme mukaisesti.